Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..
1

Новини

2018

6

дек.

Над 1 милиард страници са отпечатани през приложението Brother iPrint&Scan от пускането му през 2011 г.

Brother ясно доказа, че в новите „дигитални“ времена печатът далеч не е излишна технология и отбелязва 7-тата годишнина на своето приложение iPrint&Scan.

2018

5

дек.

66% от кибератаките са насочени към малкия бизнес

Знаете ли, че средностатистическата кибератака струва на малкия бизнес между $ 84,000 и $ 148,000? Или, че 60% от малките предприятия затварят врати до шест месеца след кибератаката? Истината е, че малкия и среден бизнес не са имунизирани срещу киберпрестъпността.

2018

23

ноем.

LG PuriCare™ - Мощен пречиствател за въздух, който се грижи за качеството на въздуха в дома с уникална система за пречистване на 360?

Проучванията показват, че домашният полен и прах имат голям ефект върху качеството на живот на семействата по цял свят. Използвайки чувствителни сензори за мониторинг на въздуха, LG PuriCare™ автоматично премахва фините частици прах, когато установи понижение в качеството и нивото на комфорт на околния въздух. Оценката на въздуха се извършва дори и когато PuriCare™ е изключен, като уредът се включва само при необходимост.

2018

21

ноем.

Цвят, комфорт и удобство в просторен 34” формат: Philips BDM3470UP

MMD, водещият специалист при дисплеите и лицензен партньор на Philips за монитори, анонсира новия Philips BDM3470UP.

2018

19

ноем.

AOC обяви новият геймърски монитор G2590PX/G2 – G2 Esports Signature Edition

Продуктът е резултат на сътрудничеството между AOC и G2 Esports, една от най-влиятелните и успешни организации по електронни спортове в света. Специалното издание на този геймърски монитор включва уникален дизайн с официалната самурайска графика и лога на G2 Esports.

2018

6

ноем.

Поликомп подписа договор за дистрибуция с лидера в сферата на кибер защитата Acronis

Производителят на софтуер за бекъп и защита Acronis подписа договор за дистрибуция с Поликомп. Партньорството между двете компании има за цел да създаде стабилно присъствие на Acronis на пазара в България и увеличаване на познаваемостта на марката чрез дилърската мрежа на Поликомп.

2018

5

ноем.

Новата гама монитори AOC за бизнеса включва достъпната серия E1

Проектирани предимно за малките и средни предприятия и публичния сектор, мониторите E1 предлагат опростен и интелигентен дизайн, както и отлично качество на панелите.

2018

24

окт.

Три съвета за покупка на най-добрия тонер от Brother

Когато имате нужда от тонер за принтера, има много важна разлика между цена и стойност. Получаването на най-добра стройност за бизнеса означава да се гледа отвъд цената на консуматива и очаквания брой копия.

2018

24

окт.

AOC Gaming стартира партньорство с Red Bull Guardians & Red Bull Kumite

Специалистът при дисплеите AOC с гордост обяви сътрудничеството си с Red Bull Guardians и Red Bull Kumite

2018

24

окт.

Производителността среща дизайна: MMD представя Philips 276E8VJSB

MMD, водещият специалист при дисплеите и лицензен партньор на Philips monitors, обяви новия LCD монитор Philips 276E8VJSB

2018

15

окт.

AOC: Геймърски дисплеи за стотици милиони геймъри

Геймърският пазар постига рекорд след рекорд, както наскоро демонстрира изложението gamescom с впечатляваща посещаемост от 370,000 души. Един от водещите играчи в индустрията е глобалната марка монитори AOC.

2018

15

окт.

Lexmark обяви наличието на ново поколение продукти за малкия и среден бизнес.

Тези интелигентни устройства са оборудвани с най-новите възможности, които позволяват на потребителите да се съсредоточат върху развитието на бизнеса си.

2018

15

окт.

Brother представя два малки, но мощни скенера за нуждите на съвременния бизнес

В бързо променящите се работни среди технологията, която може да бъде използвана едновременно вкъщи, в офиса и в движение, веднага се превръща в необходимост.

2018

18

септ.

MMD пуска нов дисплей за професионалисти: Philips 328P6VUBREB

4K UHD технология за кристално чисти изображения, Ultra Wide-Color за широк набор от цветове, USB-C докинг за по-малко кабели
 

2018

10

септ.

Как да повишите продуктивността с мобилните USB-C дисплеи на AOC

Специалистът при дисплеите AOC демонстрира колко лесно е за потребителите да увеличат своята продуктивност с новия мобилен USB-C монитор I1601FWUX

1