Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..
1

Новини

2012

4

май

ПОЛИКОМП Е НОВИЯТ ДИСТРИБУТОР НА VMWARE В БЪЛГАРИЯ

Поликомп подписа договор за дистрибуция с американската компания VMware (NYSE:VMW) и ще предлага чрез своята дилърска мрежа разнообразната гама от решения и услуги на марката в България.

2017

12

апр.

Поликомп ви предлага нова серия геймърски ноутбуци от Asus - серия FX Strix за мощност и стил в движение

Серията ноутбуци FX Strix комбинира мощна производителност с ултра тънък и стилен дизайн, помагайки ви за бърз мултитаскинг и гейминг в движение.

2017

8

юни

Asus B9440UA - най-лекият в света бизнес лаптоп

Запознайте се с най-лекия 14-инчов преносим бизнес лаптоп в света – Asus B9440UA. В компанията на B9440UA удобството при работа по време на бизнес пътуванията е гарантирано, а компактният и стилен дизайн се наблюдава във всеки аспект.

2017

17

авг.

Тънките и елегантни монитори AOC с дизайн от Studio F. A. Porsche скоро в продажба

24-инчовият AOC PDS241 и 27-инчовият AOC PDS271 са единствени по рода си монитори с уникален външен вид, проектирани от прочутата дизайнерска къща Studio F. A. Porsche съвместно със специалиста при дисплеите AOC. И двата дисплея притежават тристранен безрамков AH-IPS панел и асиметрична метална стойка, която скрива захранващия и сигналния кабели, като по този начин позволява постигането на ултра тънък, минималистичен вид. 27-инчовият PDS271 наскоро получи наградата COMPUTEX d&i 2017 за своя изключителен дизайн.

2017

17

авг.

HPE OfficeConnect OC20 – Gigabit WiFi достъпно за всеки

Новият HPE OC20 аксес пойнт предоставя ултра-скоростнo, лесно за използване и ценово ефективно решение за изграждане на безжична мрежа в офиси и обществени сгради.

2017

5

септ.

Brother отбелязва успеха на инициативата си за защита на околната среда

Преди осем години Brother International Europe стана един от първите корпоративни поддръжници на Cool Earth

2017

15

септ.

ASUSTOR AS6404T е отличен с наградата PC Pro Labs Winner

След проведени тестове на 13 мрежови сториджа от различни модели и марки, AS6404T получи призовото място и наградата PC Pro Labs Winner.

2018

5

февр.

Пълен спектър на сигурността от Lexmark

Незащитен печат означава незащитени ИТ. Широкообхватният подход на Lexmark към сигурността на продуктите покрива пълния спектър от заплахи в съвременната комплексна среда на бизнес информацията.

2018

5

юни

HUAWEI Y7 Prime 2018: по-голям и качествен FullView дисплей в среден клас смартфон

Отскоро на българския пазар се предлага и 5.99-инчовия HUAWEI Y7 Prime 2018 с FullView дисплей, специално създаден за хората, търсещи стилен и голям екран, фотографски способности и отлично изживяване, на достъпна цена. Той е част от обновената Y серия на компанията, която е отличен избор за първи смартфон в живота на младите хора.

2020

4

дек.

Възможност за бърза и лесна покупка на Microsoft продукти… дори и от вкъщи.

Electronic Software Delivery (ESD) е доставка по електронен път на продуктов ключ директно към потребителя чрез риселъри, ритейл и онлайн партньори.

2021

2

март

Продуктите на NewStar вече са част от продуктовата гама на Поликомп

Поликомп разшири своето портфолио от аксесоари, подписвайки договор за партньорство с NewStar – производител на висококачествени решения за монтаж.

2021

29

окт.

Моят най-добър треньор – смарт часовника!

Защо използването на умно устройство може да подобри активността и начина на живот

2023

11

май

Huawei разширява продуктовото си портфолио в Европа с водещи смартфони от висок клас: P60 Pro и Mate X3

Huawei представи редица нови и авангардни продукти на европейския пазар голямо събитие в Мюнхен. Сред тях са двата водещи смартфона от ново поколение, HUAWEI P60 Pro и HUAWEI Mate X3, както и други продукти от висок клас, включително носими устройства и компютри.

1