Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..
1

Новини

2015

19

ноем.

Canon чества производството на 80-милионния огледално-рефлексен фотоапарат EOS

На 10 ноември 2015 г. общият брой на произведените аналогови (с филмова лента) и цифрови фотоапарати EOS със сменяеми обектив надмина 80 милиона.

2016

18

ноем.

През празниците бъдете #selfieless с Canon

Canon България стартира #selfieless инициатива, която ни предизвиква през коледните празници да използваме камерата, за да заснемем момент на безкористна помощ.

2016

8

дек.

Canon представя новия 4-в-1 принтер с презареждащи се патрони: PIXMA G4400

Перфектен за малък бизнес или домашен офис, принтерът е последния от серията Genuine Continuous Ink Supply System (CISS) на Canon.

2017

21

февр.

Улови необикновеното с новия безогледален фотоапарат на Canon – EOS М6

Фотоапаратът EOS M6 - най-новият безогледален модел, съчетаващ всички характеристики от най-висок клас.

2017

8

юни

Новата филoсофия на Canon беше представена в цяла Европа

Canon стартира паневропейска кампания Live for the story – новата философия на марката е насочена към по-младата аудитория, като цели да промени разбирането и отношението към продуктите на бранда като ги позиционира като инструменти за създаване и преживяване на моментите от живота. Зои Кравиц е глобалният вдъхновител на марката.

2018

5

юни

Canon подновява своята партньорска програма

София, България, 4.06.2018г. - Canon, световен лидер в решенията за работа с изображения, днес обявява подновяването на своята партньорска програма, подпомагайки партньорите си в стремежа им към развитие и разширяване на бизнеса им в нови пазари. Разработена на база обратната връзка от партньорите на Canon, подобрената програмата предлага множество възможности за развитие, подкрепени от опита и познанията на Canon в различните сфери на бизнес.

2019

8

ян.

Представяне на PIXMA TS705: Най-малкият принтер с 5 мастилници на Canon

Интелигентният, свързан и достъпен мастилено-струен принтер дава най-висока производителност за домашна или офис употреба

2021

9

юни

Печатайте на новото поколение MegaTank принтери – където качеството среща количеството

Високопроизводителни и висококачествени принтери – идеалното решение за печат на снимки, както за магазини за фотопечат, така и за печат у дома.

2023

18

май

Canon представя първата си компактна видеокамера, специално проектирана за снимане на видеоблогове

Запис на 4K UHD видео, висококачествен микрофон, вградена стойка и 14 уникални цветови филтъра превръщат новата Canon PowerShot V10 в идеалния спътник за снимане на видеоблогове

1