Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..
Поликомп - кариера, свободни работни позиции, персонал

Ние Ви предлагаме:

интересна и динамична работа в сферата на информационните технологиивъзможности за професионално развитие и лична изявастимулираща работна среда и отлична фирмена организацияпакет допълнителни социални придобивки

От Вас очакваме:

висока степен на отговорност и отдаденост на работата силни комуникативни умения

Успех! Станете част от нашия екип!

Вашата автобиография

име пощенски адрес телефонен номер електронна поща информация за образованието и квалификацията информация за професионалния опит в областта на позицията, за която кандидатствате.

Придружаващото мотивационно писмо трябва да предоставя информация относно вашите цели и предпочитания в сферата на работа.

За да кандидатствате за работа при нас, изпратете своя автобиография, мотивационно писмо и актуална снимка на електронен адрес: jobs@polycomp.bg или на адрес: Поликомп ЕООД ул. Боян Дамянов 9, София 1784. Телефон за справки: (02) 814 4141

СВОБОДНИ ПОЗИЦИИ ЗА АМБИЦИОЗНИ И ДИНАМИЧНИ ХОРА

СЪТРУДНИК СКЛАД

Изисквания: Организираност, акуратност, умения за работа в екип, работа с компютър.
Отговорности: Работа в склад за компютърна техника, приемане, подреждане и спедиране на стоки от и на клиенти и партньори.

Изисквания: Организираност, акуратност, умения за работа в екип, работа с компютър.
Отговорности: Работа в склад за компютърна техника, приемане, подреждане и спедиране на стоки от и на клиенти и партньори.
Предимство е опит с работата с високо-повдигач тип Ричтрак.

Търговски консултант компютърни продукти

Отговорности: Продажба на компютърни продукти, поддържане на търговски контакти със съществуващите клиенти (дилъри), активно търсене на нови дилъри и развитие на дилърската мрежа.

Изисквания: Добри познания в компютърната техника и IT бранша, комуникативни умения, активно отношения към работата, стремеж за постигане на резултати, опит на подобна позиция, търговски нюх, работен английски език, екипност в работата.

ПРОДУКТОВ МЕНИДЖЪР КЛИМАТИЧНА ТЕХНИКА

Изисквания: Комуникативност, инициативност, стремеж за постигане на резултати, търговски усет, опит на подобна позиция мин. 1 година, добри познания в областта на климатичната техника, добри компютърни умения Ms Office Word, Excel, PowerPoint, работен английски език, умения за работа в екип.

Отговорности: Контрол на търговските процедури в една или повече продуктови линии, продажба на климатична техника, връзки с производителите и техните представителства, съдействие и участие в провеждането на рекламни и маркетингови мероприятия, активно поддържане на търговските контакти със съществуващите по-големи дилъри и привличане на нови.Информация

Поканените на разговор кандидати ще получат информация за пакета социални придобивки на фирмата. Кандидати, към които фирмата проявява интерес, ще бъдат уведомени в срок до 7 работни дни от датата на подаване на документите.

Благодарим ви, че проявихте интерес към нашата компания.
Изпратете вашата кандидатура, дори да няма обявени свободни позиции в момента.

Предоставените от вас данни са лични и са обект на специална защита по смисъла на ЗЗЛД. Поликомп се задължава да ги съхранява и да не ги разпространява, под каквато и да е форма, освен за целите на подбора на кандидати.