Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..
Поликомп - кариера, свободни работни позиции, персонал

Ние Ви предлагаме:

интересна и динамична работа в сферата на информационните технологиивъзможности за професионално развитие и лична изявастимулираща работна среда и отлична фирмена организацияпакет допълнителни социални придобивки

От Вас очакваме:

висока степен на отговорност и отдаденост на работата силни комуникативни умения

Успех! Станете част от нашия екип!

Вашата автобиография

име пощенски адрес телефонен номер електронна поща информация за образованието и квалификацията информация за професионалния опит в областта на позицията, за която кандидатствате

Придружаващото мотивационно писмо трябва да предоставя информация относно вашите цели и предпочитания в сферата на работа.

За да кандидатствате за работа при нас, изпратете своя автобиография, мотивационно писмо и актуална снимка на електронен адрес: jobs@polycomp.bg или на адрес: Поликомп ЕООД ул. Боян Дамянов 9, София 1784. Телефон за справки: (02) 814 4141

СВОБОДНИ ПОЗИЦИИ ЗА АМБИЦИОЗНИ И ДИНАМИЧНИ ХОРА

Системен инженер - Servers & Storage

Изисквания: Университетско образование, задълбочени познания в компютърната техника и софтуер, опит на подобна позиция или в работата с servers & storage, технически сертификати, работен английски език, комуникативност, желание за усъвършенстване, умения за работа в екип, шофьорска книжка.
Отговорности: Поддържане контактите със съответните отдели, непрекъснато запознаване с новите servers & storage продукти и технологии, участие в разработване на ИТ проекти, консултиране на търговския персонал и клиентите.

МАРКЕТИНГ АСИСТЕНТ

Отговорности: Работа в отдел Маркетинг, подпомагане работата на Маркетинг мениджъра, комуникации с клиенти и доставчици, участие в подготовката на мероприятия, поддържане и организиране на информация и документация.

Изисквания: Комуникативност, инициативност, свободна работа с компютър, познания в компютърната техника, работен английски език, умения за работа в екип, образование, свързано с Маркетинг е предимство.

СПЕЦИАЛИСТ МИТНИЧЕСКО ОБСЛУЖВАНЕ

Отговорности: Митническото обслужване на стоки от внос и износ, попълване на митнически декларации, митническо представителство, обработка на документи; контрол на документооборота при вътреобщностно придобиване; контакти с външни организации и клиенти.

Изисквания: Подходящо образование, добри познания в областта на митническото законодателство, митническите режими и процедури; минимален опит на подобна позиция 1 година; добро владеене на английски език; организираност, комуникативност, акуратност, работа с компютър, умения за работа в екип, шофьорска книжка.Информация

Поканените на разговор кандидати ще получат информация за пакета социални придобивки на фирмата. Кандидати, към които фирмата проявява интерес, ще бъдат уведомени в срок до 7 работни дни от датата на подаване на документите.

Благодарим ви, че проявихте интерес към нашата компания.
Изпратете вашата кандидатура, дори да няма обявени свободни позиции в момента.

Предоставените от вас данни са лични и са обект на специална защита по смисъла на ЗЗЛД. Поликомп се задължава да ги съхранява и да не ги разпространява, под каквато и да е форма, освен за целите на подбора на кандидати.