Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..
Поликомп - кариера, свободни работни позиции, персонал

Ние Ви предлагаме:

интересна и динамична работа в сферата на информационните технологиивъзможности за професионално развитие и лична изявастимулираща работна среда и отлична фирмена организацияпакет допълнителни социални придобивки

От Вас очакваме:

висока степен на отговорност и отдаденост на работата силни комуникативни умения

Успех! Станете част от нашия екип!

Вашата автобиография

име пощенски адрес телефонен номер електронна поща информация за образованието и квалификацията информация за професионалния опит в областта на позицията, за която кандидатствате.

Придружаващото мотивационно писмо трябва да предоставя информация относно вашите цели и предпочитания в сферата на работа.

За да кандидатствате за работа при нас, изпратете своя автобиография, мотивационно писмо и актуална снимка на електронен адрес: jobs@polycomp.bg или на адрес: Поликомп ЕООД ул. Боян Дамянов 9, София 1784. Телефон за справки: (02) 814 4141

СВОБОДНИ ПОЗИЦИИ ЗА АМБИЦИОЗНИ И ДИНАМИЧНИ ХОРА

Офис сътрудник

Изисквания: Комуникативност, отзивчивост, акуратност, свободна работа с компютър, работен английски език, умения за работа в екип. Отговорности: Поддържане и организиране на фирмена информация и документация, осъществяне на външни и вътрешни комуникации, поддържане на реда в офиса.

ПРОДУКТОВ МЕНИДЖЪР – СЪРВЪРИ И СТОРИДЖИ

Изисквания: Комуникативност, инициативност, стремеж за постигане на резултати, търговски усет, добри познания за сървъри и сториджи, опит на подобна позиция мин.1 година; работен английски език, желание за усъвършенстване, умения за работа в екип.

Задължения: Контрол на търговските процедури в продуктовите линии, продажба на сървъри и сториджи, връзки с производителите и техните представителства, съдействие и участие в провеждането на рекламни и маркетингови мероприятия, активно поддържане на търговските контакти със съществуващите по-големи дилъри и привличане на нови.

ПРОДУКТОВ МЕНИДЖЪР - КОМПЮТРИ

Изисквания: Комуникативност, инициативност, стремеж за постигане на резултати, търговски усет, добри компютърни познания, работен английски език, умения за работа в екип.
Отговорности: Контрол на търговските процедури в една или повече продуктови линии, продажба на компютърни продукти, връзки с производителите и техните представителства, съдействие и участие в провеждането на рекламни и маркетингови мероприятия, активно поддържане на търговските контакти със съществуващите по-големи дилъри и привличане на нови.

Търговски консултант - Компютри

Изисквания: Комуникативност и отзивчивост, добри познания и опит в продажбите на компютърна техника, търговски усет, умения за работа в екип, работен английски език.
Отговорности: Консултации и продажба на компютърни продукти, активно поддържане на търговските контакти със съществуващите дилъри и привличане на нови.

СТАЖАНТИ - ТЪРГОВСКИ АСИСТЕНТИ /за студенти изучаващи специалности свързани с компютърни и комуникационни системи и технологии/

Отговорности: Подпомагане работата на търговците, комуникация с клиенти на фирмата, поддържане и организиране на търговска информация и документация.
Изисквания: Комуникативност, свободна работа с компютър, познания в компютърната техника, работен английски език, умения за работа в екип.Информация

Поканените на разговор кандидати ще получат информация за пакета социални придобивки на фирмата. Кандидати, към които фирмата проявява интерес, ще бъдат уведомени в срок до 7 работни дни от датата на подаване на документите.

Благодарим ви, че проявихте интерес към нашата компания.
Изпратете вашата кандидатура, дори да няма обявени свободни позиции в момента.

Предоставените от вас данни са лични и са обект на специална защита по смисъла на ЗЗЛД. Поликомп се задължава да ги съхранява и да не ги разпространява, под каквато и да е форма, освен за целите на подбора на кандидати.