Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..
Поликомп - кариера, свободни работни позиции, персонал

Ние Ви предлагаме:

интересна и динамична работа в сферата на информационните технологиивъзможности за професионално развитие и лична изявастимулираща работна среда и отлична фирмена организацияпакет допълнителни социални придобивки

От Вас очакваме:

висока степен на отговорност и отдаденост на работата силни комуникативни умения

Успех! Станете част от нашия екип!

Вашата автобиография

име пощенски адрес телефонен номер електронна поща информация за образованието и квалификацията информация за професионалния опит в областта на позицията, за която кандидатствате

Придружаващото мотивационно писмо трябва да предоставя информация относно вашите цели и предпочитания в сферата на работа.

За да кандидатствате за работа при нас, изпратете своя автобиография, мотивационно писмо и актуална снимка на електронен адрес: jobs@polycomp.bg или на адрес: Поликомп ЕООД ул. Боян Дамянов 9, София 1784. Телефон за справки: (02) 814 4141

СВОБОДНИ ПОЗИЦИИ ЗА АМБИЦИОЗНИ И ДИНАМИЧНИ ХОРА

ТЪРГОВСКИ КОНСУЛТАНТ

Изисквания: Комуникативност и отзивчивост, добри познания в компютърната техника, търговски усет, умения за работа в екип, работен английски език.
Отоговорности: Консултации и продажба на компютърни продукти, активно поддържане на търговските контакти със съществуващите дилъри и привличане на нови.

ПРОДУКТОВ МЕНИДЖЪР БИТОВА ТЕХНИКА

Изисквания: Комуникативност, инициативност, стремеж за постигане на резултати, опит на подобна позиция, търговски усет, добри компютърни познания, работен английски език, умения за работа в екип.
Отговорности: Контрол на търговските процедури в една или повече продуктови линии, продажба на битова техника, връзки с производителите и техните представителства, съдействие и участие в провеждането на рекламни и маркетингови мероприятия, активно поддържане на търговските контакти със съществуващите по-големи дилъри и привличане на нови.

ТЪРГОВСКИ КОНСУЛТАНТ БИТОВА ТЕХНИКА

Изисквания: Комуникативност и отзивчивост, добри познания за битовата техника, опит на подобна позиция, търговски усет, умения за работа в екип, работен английски език.

Отговорности: Консултации и продажба на битова техника, активно поддържане на търговските контакти със съществуващите дилъри и привличане на нови.


СПЕЦИАЛИСТ МИТНИЧЕСКО ОБСЛУЖВАНЕ

Отговорности: Митническото обслужване на стоки от внос и износ, попълване на митнически декларации, митническо представителство, обработка на документи; контрол на документооборота при вътреобщностно придобиване; контакти с външни организации и клиенти.

Изисквания: Подходящо образование, добри познания в областта на митническото законодателство, митническите режими и процедури; минимален опит на подобна позиция 1 година; добро владеене на английски език; организираност, комуникативност, акуратност, работа с компютър, умения за работа в екип, шофьорска книжка.

СПЕЦИАЛИСТ ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ

Отговорности: Проучва и анализира възможности за развитие и разширяване на бизнеса на компанията извън България, води търговската и бизнес кореспонденция с чуждестранните клиенти, следи за точното и навременното изпълнение на поръчките, следене и анализ на конкурентите; инициира и участва при преговори с потенциални партньори.

Изисквания: Висше образование, международен търговски опит, активност и инициативност, стремеж и умения за постигане на резултати, умения за работа в екип, познаване на пазара и фирмите от IT бранша, умения за комуникиране, презентиране и водене на преговори, владеене на английски език – писмено и говоримо, добри познания в компютърната техника и технологии, компютърни умения – Excel, Power Point, Word. Опитът на подобна позиция е предимство;Информация

Поканените на разговор кандидати ще получат информация за пакета социални придобивки на фирмата. Кандидати, към които фирмата проявява интерес, ще бъдат уведомени в срок до 7 работни дни от датата на подаване на документите.

Благодарим ви, че проявихте интерес към нашата компания.
Изпратете вашата кандидатура, дори да няма обявени свободни позиции в момента.

Предоставените от вас данни са лични и са обект на специална защита по смисъла на ЗЗЛД. Поликомп се задължава да ги съхранява и да не ги разпространява, под каквато и да е форма, освен за целите на подбора на кандидати.