Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..
1

Новини

2020

22

май

7 начина печатните технологии да подпомогнат здравните системи

Ефективните здравни системи са от решаващо значение за предоставянето на отлична грижа за пациентите, но твърде често те страдат от технически пречки и слаби звена в процесите. Затова е важно да бъдат оптимизирани своевременно.

2020

21

май

Подобрете продуктивността си вкъщи с професионално оборудване

Наскоро мнозина от нас бяха принудени да възприемат радикално нов начин на работа, и трябваше да го направят независимо дали им харесва или не. Нямаше възможност за упражнения и време за предварителна подготовка. И макар преди да сме били щастливи да прекараме някои и друг ден в домашна обстановка ...

2020

13

май

PolyComp, в партньорство с Tech Data, ще предлага облачни решения по лицензионната програма Microsoft Cloud Solution Provider (CSP)

София, България (13 май 2020 г.) – Най-големият български дистрибутор, PolyComp, днес обяви старта на стратегическо партньорство с Tech Data (Nasdaq: TECD), с което да направи достъпна за българските партньори на дистрибутора лицензионната програма за облачни решения и услуги Microsoft Cloud Solution Provider (CSP)

2020

23

апр.

Новото поколение Wi-Fi 6 е тук!

С новият стандарт Wi-Fi 6 всеки има парченце от пицата.
Всеки вече използва Wireless. Не можем да живеем без неговата всеобхватна свързаност, а възможността за работа отвсякъде никога не е била по-голяма.

2020

21

апр.

Как програмата за рециклиране на Brother се бори с климатичните промени и емисиите от C02

В продължение на повече от десетилетие Brother подкрепя благотворителната инициатива за борба с обезлесяването Cool Earth – като инвестира в местните общности, намаляването на емисиите от CO2 и опазването на света, в който живеем.

2020

14

апр.

Работете заедно, дори и разделени

Как ASUSTOR NAS може да помогне, предлагайки най-добрите инструменти за работа от дома?
Докато инсталирането на програми за видео разговори е важно, не по-малко важно в този момент за работещите дистанционно, за да вършат своята работа, е достъпът до информация...

2020

9

апр.

Позволете на дракона да ви омагьоса!

MSI отива на следващото ниво с много нови модели с 10-то поколение процесори Intel.

2020

8

апр.

Как да дезинфекцираме печатащите устройства у дома и в офиса в условията на епидемия

За да поддържаме здравословна работна среда редица производители на техника предоставят на клиентите си насоки за ефективно почистване. Съветите по-долу са предоставени от Xerox, но са приложими към всички офисни или домашни МФУ, с които работим.

2020

7

апр.

Samsung Сервиз идва при вас!

Ако имате проблем с телефона си, ще го вземем, ще го ремонтираме и ще ви го върнем обратно.
Обадете се на 0800 11 131 или *3000, за да планирате ремонт или да научите повече подробности. #ОстаниВкъщи #СъсSamsung.

2020

1

апр.

Brother представя нова продуктова линия мобилни скенери

С нарастващата тенденция за работа в движение, управлението на документи, когато сте извън офиса, се превръща в необходимост. Същевременно съобразяването с изискванията на GDPR за защита на личните данни, поражда нуждата от цифровизиране на документацията.

2020

27

март

Новата серия HUAWEI P40 владее магията на фотографията

С най-големия CMOS сензор в света, новите флагмани от серията P40 на HUAWEI представят нова визия за мобилната фотография с мощни камери, висока 5G производителност 5G и дизайн от най-висок клас.

2020

25

март

Huawei кани всички на глобалната онлайн премиера на новата серия P40 и подарява един флагман от нея

На 26 март от 15 часа местно време, започва глобалната премиера на новата дългоочаквана серия Huawei P40. Под слогана #VisionaryPhotography събитието ще се излъчи онлайн ...

2020

24

март

Предизвикателството да преминеш към работа от вкъщи

5 предизвикателства пред компаниите при отдалечена работа на техните служители. 
5 добри практики за информационна сигурност за компаниите, когато решат да прилагат политики за работа от дома

2020

21

март

Brother разкрива кой е най-подходящия цвят за бизнес лого?

Поговорката е вярна – първото впечатление има значение и бизнеса логото е първото и най-формиращото мнение нещо, което потенциалните клиенти виждат от вашата търговска марка.

2020

24

февр.

Нов 35” ултра широк геймърски дисплей от AOC с 200 Hz, VESA DisplayHDR 1000 и G-Sync Ultimate

Специалистът при дисплеите AOC пуска 35-инчовия (88,98 cm) AOC AGON AG353UCG, който е част от следващото поколение AGON 3 и стъпка нагоре в сравнение с високо оценявания ултра широк монитор AG352UCG6. AG353UCG отговаря на всички желания на геймърите: 200 Hz честота на опресняване, 2 ms GtG и малко входно закъснение на сигнала за най-добра визуална обратна връзка без видимо замазване при движение.

1