Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Brother представя два малки, но мощни скенера за нуждите на съвременния бизнес

2018

15

окт.

В бързо променящите се работни среди технологията, която може да бъде използвана едновременно вкъщи, в офиса и в движение, веднага се превръща в необходимост. Независимо дали става дума за битови сметки, бизнес документи или договори, новите портативни десктоп скенери на Brother, ADS-1200ADS-1700W, предлагат наследство от иновации за постигане на впечатляваща скорост, надеждност и сигурност.


Двата нови компактни скенера за документи, които съвсем скоро ще се появят и на българския пазар, са само малко по-широки от лист A4, което ги прави идеални за среди с ограничено пространство.


Те са и перфектния партньор за дигитализацията на документи в офиса, а за допълнително удобство ADS-1200 може да се използва и в движение.

  
Ива Тотева, Мениджър „Продажби и маркетинг“ в Brother България коментира: „Живеем в епоха, в която искаме да съхраняваме информацията дигитално и да я достъпваме незабавно. Скенерите като ADS-1200 и ADS-1700W предоставят лесен начин за ефективно администриране като играят ролята на портал между физическия и виртуалния свят, осигурявайки спокойствието, че важните документи биват архивирани периодично.”


ADS-1200


ADS-1200 е компактен скенер за документи, който може да бъде захранван от Micro-B USB 3.0 порт (вкл. от лаптоп), което означава, че може да бъде използван и извън дома или офиса. Това е много полезно за служители, които пътуват по работа или обработват поръчки на терен.


Богатият на функции модел предлага надеждно боравене с хартията въпреки компактния си размер. Неговото автоматично листоподаващо устройство (ADF) за 20 листа прави сканирането на всякакви оригинали – от двустранни документи до договори с много страници бързо и просто.


ADS-1700W
Умните функции на ADS-1700W включват лесен за използване цветен тъч екран с диагонал 7,1 см, който дава достъп до 20 бързи команди за сканиране, както и функция Auto Start Scan, проектирана да елиминира стъпките, нужни за извършване на повтарящи се задачи. Възможностите на новия софтуер iPrint&Scan за десктоп PC-та също допринасят за лесната и удобна работа – след свързване с ADS-1700W предпочитанията за сканиране се показват на тъч екрана на скенера.


Наличната безжична мрежова връзка дава възможност за просто сканиране директно към PDF, файл, имейл, мрежова папка, FTP/ SFTP или USB хост.


Моделът позволява ограничаване на функции за определени потребители, така че чувствителната и персонална информация да бъде записана сигурно и защитена от неоторизиран достъп.

 


Предимства на двете устройства:
• Бърза работа – скорост при двустранно сканиране 25 листа в минута и автоматично листоподаващо устройство (ADF) за 20 листа.
• Оптимизация на документите – подобрява качеството на сканиране и четимостта с функции като премахване на дупки от перфоратор и линии от ръбове, настройка на цветните тонове, подобряване на контраста на текстовите символи.
• Nuance Power PDF – прави лесно създаването, конвертирането, редакцията и споделянето на PDF документи.
• Специализиран слот за лични документи – за пластмасови карти като шофьорски книжки или релефни карти.
• Гъвкавост при работа с медии – възможност за сканиране на стандартни, многостранични и двустранни документи.

„Тези два скенера са за бизнеси, които искат да дигитализират документи с пълна лекота. Благодарение на портативността на ADS-1200 и богатите възможности за свързване на ADS-1700W, тези устройства позволяват на хората да вършат работата си по-ефективно и по-сигурно”, добавя Ива Тотева.


Двата модела ще бъдат налични в България през ноември на препоръчителна крайна цена от 439/539 лв. без ДДС съответно за ADS-1200 и ADS-1700W.

 

Спецификации на гамата


ADS-1200
• 25ppm/50ipm скорост при двустранно цветно сканиране
• Автоматично листоподаващо устройство за 20 листа (ADF)
• Захранване през micro-B USB 3.0
• Специален слот за пластмасови карти
• Директно сканиране към PC и USB host
• Nuance Power PDF софтуер

 

ADS-1700W
• 25ppm/50ipm скорост при двустранно цветно сканиране
• Автоматично листоподаващо устройство за 20 листа (ADF)
• Безжична мрежова връзка
• Аuto start scan без докосване
• Специален слот за пластмасови карти
• До 20 бързи команди върху лесния за употреба цветен тъч екран с диагонал 7,1 см
• Директно сканиране към PC, имейл сървър, мрежова папка, FTP/SFTP, USB хост
• Ограничаване на функциите за специфични потребители с цел защита на чувствителна и персонална информация.
• Nuance Power PDF софтуер

 

 

За Brother
Brother
е световно известна технологична компания, създадена в Япония преди повече от век. В момента има офиси в 44 държави, а продуктите й се продават в повече от 100. Започнала като производител на шевни машини през 1908 г., Brother Group е развила и разширила неимоверно през годините гамата от технологични продукти и услуги, които предлага. Днес някои от най-известните от тях са принтерите, мултифункционалните устройства, факсовете, етикетните принтери и мобилните печатни решения, които се произвеждат в собствени фабрики на компанията, намиращи се в Япония, Китай, Виетнам, Малайзия и др. азиатски страни.
На Европейския пазар Brother стъпва през 1958 г., като в момента има силно присъствие с търговски офиси в 19 европейски държави, централен офис за Европа в Манчестър (Англия) и две производствени мощности в Европа за рециклиране на консумативи: Великобритания и Словакия. Brother непрекъснато отговаря на променящите се нужди на пазара като патентова и произвежда нови и оригинални продукти. Продуктовите дизайнери на компанията са създали някои от най-продаваните устройства в Европа, като първото в света компактно А3 мастилено-струйно мултифункционално устройство. Brother е един от лидерите в доставките на печатна техника за малкия и среден бизнес. Освен това, Brother продължава да изследва нови пазари и продуктови сфери, да разработва напреднали технологии и иновации в потребителския софтуер.