Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

MMD пуска нов дисплей за професионалисти: Philips 328P6VUBREB

2018

18

септ.

Днес в Амстердам, MMD - водещият специалист при дисплеите и лицензен партньор на Philips monitors, обяви новия модел Philips Brilliance 328P6VUBREB с вградена USB-C докинг станция, който е изключително подходящ за професионалисти, търсещи повече производителност и продуктивност. След успеха на своя предшественик Philips Brilliance 328P6AUBREB, новият модел отива още по-далеч с UltraClear 4K UHD (3840x2160) резолюция за изключителна прецизност, High Dynamic Range 600 за по-реалистични изображения, USB 3.1 за по-бърз отвсякога трансфер на данни, RJ-45 връзка за върхова сигурност на данните и цял набор от удобни функции като LowBlue режим, MultiView и SmartErgoBase за по-здравословна и приятна работа.

 

 

 

 

 


Свързаност и разнообразие


Днешните професионалисти са опитни потребители, които работят в многозадачен режим и знаят, че за да извлекат максимума от всеки работен ден, трябва разумно да оползотворяват всяка минута. Снабден с широк набор от функции за удобство и пестене на време, Philips 328P6VUBREB е идеалния избор за професионалистите от всички области. Вградената USB 3.1 Type-C докинг станция със захранване предлага тънък, симетричен USB-C конектор за лесно свързване с един кабел, което позволява клавиатури, мишки и RJ-45 Ethernet кабели да се включват лесно и прегледно. Преносимите компютри могат да бъдат свързани с един USB-C кабел за бърз трансфер на данни, а съвместимите модели могат да бъдат захранвани и зареждани посредством същата връзка. Колко по-удобно може да бъде?


Графично представяне на високо ниво


Много професии, като например графичните дизайнери, фотографите, видео редакторите, архитектите, разчитат на своите монитори за точно възпроизвеждане на цветовете. И в тази категория Philips 328P6VUBREB надхвърля очакванията. Неговият високопроизводителен панел предлага UltraClear, 4K UHD (3840 x 2160) резолюция, технологията High Dynamic Range 600 осигурява по-пълна палитра от цветове отвсякога като те са допълнително подобрени с изключителна яркост и повече нюанси за постигане на по-пленително и приятно зрително преживяване. Освен това Ultra Wide-Color технологията на този монитор предоставя много широк цветови спектър, който осигурява по-живи червени, по-дълбоки сини и по-естествени зелени тонове. 10-битовият дисплей с 12-битова вътрешна обработка предлага повече дълбочина на цветовете, които наброяват 1,074 милиарда и допринасят за постигането на пищни изображения с плавни и естествени преливки – без градиенти и ивици.


Комфорт и продуктивност


За да позволи на професионалистите да получат максимума от работния ден, Philips 328P6VUBREB е напълно оборудван за осигуряване на максимален комфорт и продуктивност. Multiview дисплеят с ултра висока резолюция позволява едновременен преглед на два видео източника, което означава, че потребителите могат да работят с няколко устройства – например да създават съдържание, докато гледат телевизионна програма или екрана на своя лаптоп, изведен на големия монитор.


И това не е всичко! Philips 328P6VUBREB предлага LowBlue настройка, която подобрява тонуса по време на работа като защитава очите от потенциално вредното въздействие на синята светлина, както и SmartErgoBase стойка, която повишава ергономичния комфорт, намалява кабелната бъркотия и осигурява по-приятно преживяване за потребителя пред екрана.

 


Повече информация за мониторите Philips: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors, както и на сайта ни www.polycomp.bg


За MMD


MMD е компания, притежавана изцяло от TPV, основана през 2009 г. в резултат на споразумение за лицензиране на марката с Philips. MMD ексклузивно маркетира и продава LCD дисплеи с логото на Philips в целия свят. Чрез комбиниране на ценностите на марката Philips с производствения опит на TPV, MMD прилага бърз и фокусиран подход за лансиране на иновативни продукти на пазара. MMD обслужва пазарите в Западна Европа, Средния Изток и Африка чрез централата си в Амстердам. Източноевропейският пазар и страните от ОНД се обслужват от локален офис в Прага. MMD работи с всички големи IT дистрибутори и риселъри посредством мрежата си от локални търговски екипи. Центърът за дизайн и разработки на компанията се намира в Тайван.www.mmd-p.com