Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

LG PuriCare™ - Мощен пречиствател за въздух, който се грижи за качеството на въздуха в дома с уникална система за пречистване на 360?

2018

23

ноем.

 

Високотехнологично и умно премахване на финия

прахПроучванията показват, че домашният полен и прах имат голям ефект върху качеството на живот на семействата по цял свят. Използвайки чувствителни сензори за мониторинг на въздуха, LG PuriCare™ автоматично премахва фините частици прах, когато установи понижение в качеството и нивото на комфорт на околния въздух. Оценката на въздуха се извършва дори и когато PuriCare™ е изключен, като уредът се включва само при необходимост.


PuriCare™ има отличителен цилиндричен дизайн и предлага най-модерната технология за пречистване на въздуха на пазара благодарение на системата на LG 360° Total Care Filter System. Функцията Clean Booster помага на LG PuriCare™ да генерира чист въздух на разстояние 7,5 метра, което позволява да се обхванат дори големи зали. При основата си уредът генерира по-лек поток от въздух, което го прави идеален за семейства с малки деца и домашни любимци.

 

 

Разполагане и настройка


LG PuriCare™ е доста голямо устройство, но е проектирано достатъчно добре, за да се слее с обстановката на дома Ви. Всъщност цилиндричното тяло с въртяща се глава може лесно да мине като футуристичен декоративен елемент вместо уред. По височина в уреда се помещават два независими филтъра и въртящ се бустер вентилатор.

 

Има много малки дупки около цилиндричната форма на LG PuriCare™ и докато си мислите, че те са там за дизайн, те помагат за всмукване на въздух от всички страни. Това е причината, поради която пречиствателят на LG се отличава от другите на пазара, които работят само чрез отвори на гърба.

 

 

Характеристики и ефективност


На върха на пречиствателя се разполага площадката на въртящия се бустер вентилатор, който може да изтласка свеж въздух до 7,5 метра. Това позволява на LG PuriCare™ да покрие много по-голяма площ - около 90 кв. м. от дома Ви. От LG твърдят, че цялостната производителност с бустера е с почти 75% по-голяма от тази на конкурентните марки.


Вграденият вентилатор също така съдържа горен панел с няколко бутона, както и малък екран, който показва текущото ниво на качеството на въздуха. Използвайки тези бутони или включеното дистанционно управление, можете да зададете няколко различни режима на работа на устройството, както и опции като скорост, посока на въртене и таймер. Най-добрият вариант обаче е просто да го оставите в интелигентен режим.


LG PuriCare™ има два сензора - един за миризма и един за прах. Ако устройството установи лоша миризма, индикаторът за мирис превключва между червено, оранжево, жълто и зелено. Същото важи и за сензора за прах - с цветен пръстен и LED осветление, който да обозначи качеството на въздуха.

 

При активиран интелигентен режим на работа, ако нивото на прах достигне 100 или повече единици, пречиствателят автоматично задейства всички филтри и бустера. Когато качеството на въздуха стане малко по-добро, бустерът продължава да работи, но спира въртенето във всички посоки. На следващ етап, с подобрението на въздуха, бустерът ще се изключи, но двата филтъра ще продължат да работят. Когато нивото на качеството на въздуха достигне "зелената зона", горният филтър също спира да работи, оставяйки само долния филтър включен.


Можете ръчно да деактивирате филтрите или бустера, но LG препоръчва да използвате устройството в интелигентен режим, за да почистите дома си, спестявайки енергийни разходи. Също така си струва да се отбележи, че LG PuriCare™ едва ли ще го чуете, че работи.


LG PuriCare™ има вграден Wi-Fi и работи чрез платформата на LG. Можете да свържете устройството към домашната мрежа посредством приложението на LG и да променяте настройките, дори ако сте в друга мрежа. Това е особено полезно за семействата с деца. Още по-голямо удобство е гласовото разпознаване.

 

 

LG PuriCare™ се грижи и за малчуганите - светът на малките деца е коренно различен от този на възрастните. PuriCare™ пречиства въздуха и на лазещите бебета.

 

Повече информация за продукта може да намерите тук: https://www.lg.com/bg/lg-air-purifier/lg-AS95GDWV0.