Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Как да повишите продуктивността с мобилните USB-C дисплеи на AOC

2018

10

септ.

Специалистът при дисплеите AOC демонстрира колко лесно е за потребителите да увеличат своята продуктивност с новия мобилен USB-C монитор I1601FWUX. Този 15.6-инчов IPS дисплей идва със сгъваемо покритие за екрана, което служи и за стойка в портретен или пейзажен режим. Дисплеят се свързва и захранва само с помощта на един USB-C кабел. Това позволява чиста и продуктивна конфигурация с повече от един дисплей, независимо къде се намирате и без плетеница от кабели наоколо.

Представете си, че ви чака 6-часово пътуване с влак или дълъг полет, по време на който ще трябва да работите на лаптопа си. След като стигнете целта и работната среща започне, ще сте все така ограничени от малкия екран на компютъра. Работата в движение е неизменна част от работното ежедневие на бизнес пътниците, но не е тайна, че екраните на преносимите компютри не предлагат същото ниво на продуктивност, както десктоп аналозите. По-големите лаптопи имат 15.6” или 17” дисплей, а повечето ултрабуци са снабдени с дори по-малки екрани. Отварянето на голяма електронна таблица се оказва истинско предизвикателство, особено когато трябва да се работи с още приложения, като например имейл клиент или уеб браузър.


Решението в такива ситуации е да се използва конфигурация с два монитора. Точно там идва на помощ захранвания през USB-C AOC I1601FWUX. Неговият Full HD, 15.6” IPS дисплей предоставя допълнителна екранна площ за работа. С две екрана на разположение чувствително се намалява времето и енергията за превключване между приложенията. Когато за изпълнението на дадена задача се налага да са отворени няколко приложения едновременно, можете да се фокусирате в основния прозорец и да проверявате нужната информация в допълнителните прозорци само с един поглед.

 

Някои офиси са оборудвани само с един монитор за всяко работно място, който се използва като основен или служи за втори екран при свързване с ноутбук. С AOC I1601FWUX потребителите, които не са в офиса, могат все така да получават предимствата на втория екран, без неудобството на кабелите и тежките захранващи адаптери, благодарение на USB-C връзката. А когато са отново в офиса, този допълнителен дисплей отново е на разположение за използване в комбинация с наличните екрани.

 

 

 

Студентите, например, могат да извлекат много ползи от притежаването на втори мобилен монитор. Много по-лесно е да се подготвят за своята презентация като дадат AOC I1601FWUX на свои колеги или приятели, вместо проектор, така че те да наблюдават съдържанието.


 

Една истинска история, свързана с увеличената продуктивност, която предлагат мобилните дисплеи AOC, идва от DZH Phillips - 18-тата най-голяма фирма за счетоводство и консултации в района на Сан Франциско – локация с много доходоносни и заможни клиенти, които изискват цялостно счетоводно обслужване и одит. Професионалните експерти на DZH Philips често работят близо до своите клиенти по техните финансови въпроси и ги посещават в офисите им, където извършват финансови анализи.

 

DHZ Phillips бързо разбира, че липсата на допълнителни екрани се оказва ограничение при работата в офиса на клиента. Дори най-новите мобилни устройства не разполагат с достатъчно екранна площ за работа. Сравняването и проверката на юридически и финансови документи, анализирането на електронни таблици, писането на изявления и др. са значително по-трудни, когато на разположение има само един дисплей.

 

По препоръка на IT отдела DZH Phillips снабдява целия персонал с портативни монитори AOC. Kevin O’Conell, Старши мениджър по одитите в DZH Phillips, споделя, че това решение е увеличило продуктивността с 25%:


„В свят, където пътуванията и отдалечената работа са просто факти от ежедневието, повечето бизнеси могат да се възползват от тези монитори на AOC. С тяхната достъпна цена, те осигуряват голяма стойност!”

AOC I1601FWUX притежава 15.6” IPS панел за живи цветове и широки зрителни ъгли, Full HD (1920 x 1080 пиксела) резолюция, дизайн с автоматично завъртане на картината в режим портрет или пейзаж и бърз USB-C вход за трансфер на видео сигнал и захранване.
 

Мониторите на АОС могат да бъдат поръчани за доставка. За повече информация www.polycomp.bg