Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Климатиците на Hisense са вече част от портфолиото на Поликомп

2024

8

апр.

Компаниите ГОРЕНЕ-БЪЛГАРИЯ ЕООД, официален представител на Hisense, и водещият ИТ дистрибутор Поликомп подписаха договор, по силата на който пълната гама климатици за бита вече се предлага от българския дистрибутор.

Успешното предлагане през годините на техника за дома на различни водещи производители чрез дилърската мрежа на Поликомп естествено доведе до включването и на климатиците на Hisense в портфолиото на компанията. С новите предложения дистрибуторът ще бъде в състояние да отговори на запитванията на своите клиенти, независимо дали те обслужват крайни потребители, бизнес организации, работят по проекти или в сферата на ритейл бизнеса.

Едно от първите и традиционни производства на Hisense са уредите от HVAC сегмента. Компанията може да се похвали с това, че е първата в света, представила климатик с инверторна технология. Днес, десетилетия по-късно, Hisense продължава да предизвиква границите в иновациите и технологиите в полза на потребителите.

Примери за технологиите, въведени при битовите климатици Hisense, са:

  • Hi-NANO стерилизация- ефикасно премахва вируси и бактерии, включително Coronavirus (COVID-19) чрез освобождаване на концентрирани йони, като така създава здравословна среда, почиства въздуха и защитава здравето.
  • Smart Eye сензор - отчита позицията и топлината на човешко тяло в обсега и настройва въздухопотока подобаващо. Въздухът ще охлади където и колкото е необходимо.

Освен с качествените си иновативни уреди, Hisense се разпознава лесно като официален спонсор на големи спортни събития, като UEFA EURO 2020, FIFA World Cup Qatar2022, както и предстоящото UEFA EURO 2024.

Hisense е производител на битова техника, който е отдаден на иновациите в продължение на 5 десетилетия. Единствената цел на Hisense е доставяне на високо качество, най-модерни технологии и достъпни продукти, които правят живота на потребителите по-добър.
Инверторните климатици на Hisense са вече на склад в Поликомп и могат да бъдат поръчвани. Повече за устройствата, предлагани от дистрибутора, можете да намерите на www.polycomp.bg.