Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

„Лаборатория Касперски” отново е лидер в Магически квадрант на Gartner

2013

22

ян.

Букурещ, януари 2013 г.- „Лаборатория Касперски“, водещ доставчик на решения за сигурност на съдържанието и управление на заплахите, е обявен за „Лидер“ в Магическия квадрант за платформи за защита на крайните устройства (Endpoint Protection Platforms) на Gartner* за втора поредна година. „Лаборатория Касперски“ счита, че с отличните си резултати е затвърдила позициите си на доставчик на платформи за защита на крайните устройства както по отношение „целостта на визията“, така и по отношение на „способността за изпълнение“.

Магическият квадрант на Gartner е влиятелен маркер за компании, желаещи да оценят компаниите и продуктите за ИТ сигурност, благодарение на извършвания комплексен анализ на широка гама от платформи за защита на крайните устройства. Предприятията по цял свят обръщат специално внимание на констатациите на Gartner при вземането на решение кой продукт да закупят. Магическият квадрант се основава на критерии в две категории: цялостност на визията и способност за изпълнение. Целостта на визията има отражение върху това доколко новаторска е компанията, както и върху това дали води или следва пазара за защита на крайните устройства. Способността за изпълнение съдържа в себе си фактори като финансова жизнеспособност на компанията, реакция на пазара, разработка на продукти, търговски канали и клиентска база в сегмента за защита на крайните устройства.

Получили признание от лидерите в сектора и неговите анализатори, ключовите предимства на Kaspersky Endpoint Security са изключително бързото и точно установяване на зловреден софтуер и съвременните HIPS характеристики. Управляемостта на продукта, благодарение на цялостната управленска конзола на Kaspersky Security Center и няколко отлично интегрирани характеристики, разработени от самата компания, непрекъснато повишават продуктовата гама на компанията.

*Gartner, Магически квадрант за платформи за защита на крайните устройства, Питър Фърстбрук, Джон Джирард, Нийл Макдоналд, 1 януари 2013 г.