Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

AOC GAMING C27G2Z3/BK: Извит път до победата с 280 Hz

2024

24

юни

Амстердам, 21-ви юни, 2024 – AGON by AOC – една от водещите марки за геймърски монитори и IT аксесоари – с вълнение обяви AOC GAMING C27G2Z3/BK, извит 27″ (68,6 см) Full HD монитор, който комбинира потапяща картина със светкавична производителност. Проектиран да привлече както състезателните играчи, така и играещите отвреме-навреме, C27G2Z3/BK предлага впечатляваща честота на опресняване от 280 Hz, до 1 ms GtG и 0.5 ms MPRT времена за реакция, както и висококонтрастен Fast VA панел с извивка 1500R, и всичко това на достъпна цена.

 



280 Hz чист адреналин: AOC GAMING C27G2Z3/BK е перфектен избор за рейсинг, симулатори и бързи състезателни заглавия

 


Преди вълната
1500R извивката на AOC GAMING C27G2Z3/BK обгръща потребителя в геймърския свят, като му осигурява потапящо изживяване, което го привлича по-дълбоко в действието. Извитият 27″ екран предлага по-естествено и комфортно визуално изживяване и намалява напрежението в очите и умората по време на продължителни гейминг сесии. Независимо дали по време на улични състезания във високоскоростна симулация или при изследването на обширни отворени светове, извивката на C27G2Z3/BK подобрява усещането за присъствие и ангажираност на играча.


Светкавична производителност за състезателно предимство
Със зашеметяващата скорост на опресняване от 280 Hz AOC GAMING C27G2Z3/BK надхвърля сегашния стандарт при електронните спортове от 240 Hz и осигурява ултра плавна и отзивчива игра, която дава на геймърите предимство при бързите състезателни заглавия. Мониторът може да постигне до 1 ms GtG време за реакция при най-високата overdrive настройка, което гарантира, че призрачните ефекти и замазването при движение са практически елиминирани. Така картината е чиста и ясна по всяко време. За още по-плавно изживяване C27G2Z3/BK включва и MBR (Motion Blur Reduction) настройка, при която се използва стробиране на подсветката и така се постига 0.5 ms MPRT (Moving Picture Response Time), което допълнително подобрява яснотата при движение.


Висококонтрастна картина с HDR10
Fast VA панелът на AOC GAMING C27G2Z3/BK осигурява изключително качество на изображението с висококонтрастно съотношение от 4000:1, гарантиращо дълбоко черно и живи цветове за истинско потапящо изживяване. Съответствието на стандарта HDR10 позволява на монитора да изобразява по-широк обхват от яркост и цветови нива и така да извежда и най-фините детайли в тъмни и светли сцени. Full HD резолюцията (1920x1080) е фин баланс между яснота и производителност и позволява дори на видеокарти от среден клас да постигат впечатляващите 280 Hz на монитора, за да могат потребителите да се насладят на игра с много кадри в множество заглавия.

 

  

 


Adaptive-Sync за игра без накъсване
За елиминиране на накъсването и насичането на картината AOC GAMING C27G2Z3/BK поддържа технологията Adaptive-Sync, която синхронизира честотата на опресняване на монитора с изхода на видеокартата за гладко игрово преживяване. Тази технология е съвместима с NVIDIA и AMD графични процесори, така че по-голямата част от потребителите могат да се насладят на плавна игра.


Ергономичен дизайн за комфорт и удобство
C27G2Z3/BK включва стабилна настройваща се стойка с възможност за движение до 130 мм по височина, накланяне и завъртане, което позволява на потребителя да намери перфектния зрителен ъгъл за своята гейминг зона. Тънките рамки на монитора и елегантният му дизайн го правят атрактивно допълнение към всяка конфигурация, а опцията за VESA монтаж предлага допълнителна гъвкавост за монтаж на стена или заедно с други екрани.