Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Huawei разширява продуктовото си портфолио в Европа с водещи смартфони от висок клас: P60 Pro и Mate X3

2023

11

май

С новите си устройства Huawei затвърждава лидерството си на пазара за потребителска електроника и ангажираността си да предоставя непрекъснати иновации и цифрови решения на всеки човек, семейство и организация по света. Huawei е компания, изцяло фокусирана върху технологичния напредък и създаването на иновативни продукти, със сериозни инвестиции в научна, изследователска и развойна дейност. Компанията има 20 изследователски центъра в Европа, включително в Германия, Франция, Великобритания, Швеция, Белгия и Полша. Huawei е и най-значимият патентен заявител към Европейския патентен офис (EPO) – компанията е подала 4505 патента, което представлява повече от 27% увеличение на годишна база.

 


Легендарната P серия се завръща с HUAWEI P60 Pro

 

 


Със своите технологични пробиви, серията HUAWEI P е синоним на фото иновация и изключителен дизайн за повече от 15 милиона европейски потребители. През годините усъвършенстваните фотографски характеристики на серията HUAWEI P позволиха на много ентусиасти да станат майстори на фотографията.

 

“Благодарение на високия клас малки, но мощни камери за смартфони, всеки потребител може да се превърне в професионален фотограф, споделяйки снимки на важни моменти с най-добро качество. Използвам мобилните телефони Huawei повече от шест години и се възхищавам на техните възможности за изображения, дизайн и безпроблемно и дълготрайно потребителско изживяване. С моя смартфон от P серията успях да уловя завладяващи емоции и преживявания. И сега новият HUAWEI P60 Pro, със своите невероятни фотографски функции, отново извежда цифровите изображения на професионално ниво и предефинира изкуството на фотографията“ – сподели Костин Мокану, победител в HUAWEI Next Image Awards 2022.

 

 

 

 

Новопредставеният HUAWEI P60 Pro е смартфон №1 с най-висок резултат в историята на класацията на DXOMARK. Изключителният резултат от 156 точки е постигнат благодарение на отличната му цялостна производителност и фотографски функции, което го прави най-модерният смартфон за фотография, наличен в момента на пазара. Престижната класация оцени много високо както техническите, така и фотографските възможности на най-новия флагман на Huawei.

 

 

 

 

 

Новият водещ смартфон наследява P серията в оптичните системи и естетическия дизайн. Устройството има напълно обновена оптична система и е първото в индустрията, оборудвано с Ultra Lighting система от обективи. Смартфонът черпи вдъхновение от природата и преосмисля съвременната естетика с първия Pearl Texture дизайн на задните панели. Rococo Pearl включва естествен минерален перлен прах в устройството на смартфона, за да създаде осветяващ ефект, постигайки уникална естествена текстура и уникален гръб на всяко отделно устойство. HUAWEI P60 Pro също се отличава със своята издръжливост. Той използва новия Quad-Curve дисплей с ексклузивния за Huawei издръжлив Kunlun Glass стъклен панел, който значително подобрява издръжливостта и увеличава неговата устойчивост на падане.

 

 

HUAWEI Mate X3: иновации при сгъваемите устройства


Huawei е технологичен лидер на пазара и неговият най-нов HUAWEI Mate X3 проправя пътя напред към нова ера при сгъваемите смартфони. Това е водещ в индустрията сгъваем смартфон, който поставя нов стандарт за това колко лек, тънък и надежден може да бъде един сгъваем смартфон. HUAWEI Mate X3 е най-тънкият и най-лекият сгъваем смартфон с голям екран в света и е надграден на всички нива – вътрешен и външен екран, ново поколение многоизмерна панта и система за изображения.

 

Както всички досегашни смартфони на Huawei, HUAWEI P60 Pro и HUAWEI Mate X3 събират в себе си пълна гама от функционални приложения. AppGallery има 580 милиона активни потребители месечно и сега, с интелигентно търсене и различни услуги дава повече възможности на потребителите да намерят и изпробват любимите си приложения. Пример за ползотворно сътрудничество с партньори от индустрията е Viber. Това е сигурно, частно, забавно приложение за съобщения и обаждания, свързващо над един милиард души по целия свят и е една от първите големи марки, които се присъединиха към AppGallery.

 

Серията HUAWEI WATCH 4: едно докосване на китката за по-здравословен живот
Huawei продължава да насърчава физическото благополучие чрез денонощно наблюдение на здравето, налично в неговия цялостен пакет от интелигентни носими устройства. Серията HUAWEI WATCH 4 е нова гама от носими смарт устройства, включително HUAWEI WATCH 4 и HUAWEI WATCH 4 Pro, като и двата наследяват технологията и иновациите на WATCH серията, но са още по-фокусирани върху управлението на здравето. Благодарение на многоточковото проследяване на здравето, грижата е толкова лесна, колкото докосване на китката.

 

 

 

Многократният носител на златни медали от олимпийски и световни първенства спортист и световна икона сър Мо Фара започна партньорството си с Huawei с високо оценения от специалистите WATCH GT 3 през 2021 г. и оттогава смарт часовниците на Huawei се превърнаха в неразделна част от неговите строги тренировки и здравословен начин на живот.

 

 

“Харесвам гамата смарт часовници на Huawei. Всеки от тях може да предложи нещо уникално, независимо дали е супер точният GPS на лекия WATCH GT Runner или прекрасния луксозен дизайн на новия WATCH Ultimate. Каквото и да правя или където и да отивам, мога да взема точното устройство, което да отговаря перфектно на нуждите ми. Новият HUAWEI WATCH 4 е още един победител. Харесвам първокласното титаниево покритие, а екранът е нереален! И въпреки че повечето хора смятат, че аз и моят треньор се интересуваме само от проследяването на способността за бягане, всъщност общите здравни показатели са наистина важни за анализиране на представянето ми. Така че функцията за здраве с един бутон на WATCH 4 ще направи получаването на цялата тази информация наистина, наистина лесно. Обичам го!“ – сподели сър Мо Фара.