Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Уеб камерата Logitech Brio 300 е достъпно решение за подобряване на видео преживяването

2023

18

ян.

ЛОЗАНА, Швейцария & НЮАРК, Калифорния – 18-ти януари, 2023 г. - Днес Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) разкри своята уеб камера Brio 300 – компактен, plug-and-play модел с Full-HD 1080p резолюция, автоматична корекция на светлината и намаляващ шума микрофон за по-естествени и продуктивни видео обаждания на атрактивна цена.

 

„Допитахме се до над 3,000 служителя, работещи отдалечено* и открихме, че повечето потребителите, които не използват външна уеб камера, се борят с лоша околна светлина, неподходящи ъгли на заснемане и нискокачествен звук от говорителите на своите лаптопи. Уеб камерата Brio 300 е перфектна за тези, които искат да направят лесен, но значителен скок, за да подобрят кардинално преживяването по време на видео срещи с външна уеб камера,” каза Scott Wharton, Генерален мениджър на Logitech B2B. „За компаниите, които искат да осигурят сертифицирани, лесни за употреба уеб камери на своите служители вкъщи или в офиса, Brio 300 е това решение, което не тежи на бюджета.”

 

Brio 300 е Full-HD 1080p уеб камера с висок динамичен контраст, автоматична корекция на светлината и един дигитален микрофон с намаляване на шума, така че потребителите се виждат и чуват ясно дори в условия на лошо осветление и фонов шум. С надеждно преживяване при всяка среща потребителите могат да се присъединяват към видео обаждания уверени и ангажирани.

 

 

Уеб камерата се свързва с компютъра посредством USB-C порт, което позволява лесно включване към видео срещи. След като те приключат, бързо завъртане на вграденото капаче за конфиденциалност гарантира на потребителя, че лещите на камерата са блокирани и никой не наблюдава работното му пространство.

Неконвенционалният дизайн с конична форма добавя личен стил към всяко работно място. Налична в бяло, графитено и розово, уеб камерата се съчетава безпроблемно с мишките и клавиатурите Logitech за постигане на стилен и координиран работен набор.

Brio 300 е най-новото предложение в портфолиото на Logitech, което поддържа New Logic of Work, където персоналното работно пространство е индивидуализирано, лесно за настройка и използване, и съзнателно проектирано за позитивно бъдеще.

 

IT управление
За IT, снабдяващи работните станции на служителите и домашните офиси, Brio 300 предлага съвместимост с повечето платформи за видеоконференции и е сертифицирана за използване с Microsoft Teams, Zoom и Google Meet.

 

С мисъл за устойчивостта
Logitech е компания, посветена на създаването на по-равнопоставен и климатично ангажиран свят чрез активна работа за намаляване на въглеродния отпечатък. Пластмасовите части на Brio 300 включват сертифицирана рециклирана пластмаса**, която дава втори живот на излязлата от употреба пластмаса от стари електронни устройства: 62% при графитената и 48% при бялата и розовата версии. Хартиената опаковка идва от FSC™-сертифицирани гори и други контролирани източници. Чрез избора на този продукти потребителите подкрепят устойчивото управление на световните гори.

 

Всички продукти на Logitech са сертифицирани като въглеродно неутрални и използват възобновяема енергия, където е възможно. Въглеродният отпечатък на всички продукти Logitech, включително Brio 300, е намален до нула чрез подкрепа на горския фонд, възобновяемата енергия и климатично ангажираните общества, които намаляват въглеродните емисии.

 

 

**Изключва електронни компоненти, кабели и опаковка.

*Резултати от Equipping Your Employees for Hybrid Work: What Research Tells Us, организирано от Logitech проучване за допитване сред отдалечени служители относно преживяването при взаимодействие, и вземащи решения IT мениджъри относно как са се променили техните хардуерни и софтуерни стандарти през пандемията. Открихме, че повечето служители не са оборудвани за отдалечено взаимодействие.