Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Brother насърчава любовта към спорта като партньор на тенис турнира Sofia Open 2022

2022

28

септ.

Brother – глобалният доставчик на бизнес решения за печат и дигитализиране на документи – за трета година е официален партньор на тенис турнира Sofia Open 2022 (ATP 250), който се провежда между 25 септември и 2 октомври в многофункционалната спортна зала „Арена Армеец София“.

 

За седми път в историята си България е домакин на турнир от календара на Асоциацията на професионалните тенисисти (ATP). Турнирът вече се е наложил като „специален“ за топ играчи, като българската звезда Григор Димитров и италианеца Яник Синер. Колоритът от впечатляващи фигури на тениса е допълнен от имена като легендарния Пол Макнами, който е специален посланик на Sofia Open 2022.

 

“Спортът е едно от най-древните и най-дълбоко свързващи човешки занимания с глобални послания за честна конкуренция и стремеж към индивидуални и групови постижения, но също така сплотеност, сътрудничество и споделеност. Тази ни любов към спорта, и към тениса в частност, ни прави изключително щастливи да сме партньор на турнира за трети път“ - сподели Иво Апостолов, Управител на Brother в България.

 

Щандът на Brother на турнира представя Benefit сериите InkBenefit Plus, InkBenefit Professional и TonerBenefit – три серии от устройства за качествен печат с ниска себестойност.

 

InkBenefit Plus предлага стилни и компактни мултифункционални устройства с вградена система с резервоари с мастило, които дават възможност на малкия и домашен бизнес да постига големи обеми печат при значително намалени разходи. TonerBenefit включва компактни монохромни лазерни устройства, създадени за малкия и домашен офис, които намаляват значително разходите за подмяната на тонер касетата и постигат удивителна цена на страница, без компромис с качеството на печат.

 

Представител на компанията ще хвърля жребий на 27 септември на последния мач за деня от квалификациите.