Please enter your username and password.
Please wait, loading ..
Please wait, loading ..

Brother насърчава любовта към спорта като партньор на тенис турнира Sofia Open 2022

2022

28

Sept

Brother – глобалният доставчик на бизнес решения за печат и дигитализиране на документи – за трета година е официален партньор на тенис турнира Sofia Open 2022 (ATP 250), който се провежда между 25 септември и 2 октомври в многофункционалната спортна зала „Арена Армеец София“.

 

За седми път в историята си България е домакин на турнир от календара на Асоциацията на професионалните тенисисти (ATP). Турнирът вече се е наложил като „специален“ за топ играчи, като българската звезда Григор Димитров и италианеца Яник Синер. Колоритът от впечатляващи фигури на тениса е допълнен от имена като легендарния Пол Макнами, който е специален посланик на Sofia Open 2022.

 

“Спортът е едно от най-древните и най-дълбоко свързващи човешки занимания с глобални послания за честна конкуренция и стремеж към индивидуални и групови постижения, но също така сплотеност, сътрудничество и споделеност. Тази ни любов към спорта, и към тениса в частност, ни прави изключително щастливи да сме партньор на турнира за трети път“ - сподели Иво Апостолов, Управител на Brother в България.

 

Щандът на Brother на турнира представя Benefit сериите InkBenefit Plus, InkBenefit Professional и TonerBenefit – три серии от устройства за качествен печат с ниска себестойност.

 

InkBenefit Plus предлага стилни и компактни мултифункционални устройства с вградена система с резервоари с мастило, които дават възможност на малкия и домашен бизнес да постига големи обеми печат при значително намалени разходи. TonerBenefit включва компактни монохромни лазерни устройства, създадени за малкия и домашен офис, които намаляват значително разходите за подмяната на тонер касетата и постигат удивителна цена на страница, без компромис с качеството на печат.

 

Представител на компанията ще хвърля жребий на 27 септември на последния мач за деня от квалификациите.