Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Asus VivoBook S15 S530UA доказва, че иновациите не са ограничени само до премиум лаптопи

2019

17

апр.

Осмели се да бъдеш различен

 


с най-новия член от младежката и колоритна серия на Asus VivoBook S15 - вече на склад и в свежия цвят Firmament Green.

 

 

VivoBook S15 е ултрапортативен, тежащ само 1.8 kg и с дебелина на профила от 18 mm. Благодарение на вградения механизъм Ergo Lift дисплеят на лаптопа стои стабилен под всякакъв ъгъл. Mеханизмът осигурява повдигане на клавиатурата с 3.5 градуса, за да бъде писането по-лесно и приятно от всякога.

 

    


Забавлението е много по-вълнуващо с новия тристранен Nano Edge дисплей. В S15 той е с още по-тънка рамка по горната и странична част на екрана. Това води до 86% съотношение екран към тяло, което осигурява ненадминато потапящо усещане в много по-компактна опаковка. Като добавим широкия зрителен ъгъл и изключителната цветова репродукция, в общия микс всяка визуална задача изглежда лесно изпълнима.

 


VivoBook S15 предлага комбинация от производителност, стил и комфорт. Бягството от традиционните скучни цветове на лаптопа не е за сметка на производителността.


Тя е на ниво благодарение на процесорите от 8-мо поколение на Intel и обособената графика nVidia MX150. Спокойно може да кажем, че с новия VivoBook S15 си готов за всичко, което предстои, било то продуктивен мултитаскинг, редактиране на мултимедия или непринуден гейминг.