Please enter your username and password.
Please wait, loading ..
Please wait, loading ..

Asus VivoBook S15 S530UA доказва, че иновациите не са ограничени само до премиум лаптопи

2019

17

Apr

Осмели се да бъдеш различен

 


с най-новия член от младежката и колоритна серия на Asus VivoBook S15 - вече на склад и в свежия цвят Firmament Green.

 

 

VivoBook S15 е ултрапортативен, тежащ само 1.8 kg и с дебелина на профила от 18 mm. Благодарение на вградения механизъм Ergo Lift дисплеят на лаптопа стои стабилен под всякакъв ъгъл. Mеханизмът осигурява повдигане на клавиатурата с 3.5 градуса, за да бъде писането по-лесно и приятно от всякога.

 

    


Забавлението е много по-вълнуващо с новия тристранен Nano Edge дисплей. В S15 той е с още по-тънка рамка по горната и странична част на екрана. Това води до 86% съотношение екран към тяло, което осигурява ненадминато потапящо усещане в много по-компактна опаковка. Като добавим широкия зрителен ъгъл и изключителната цветова репродукция, в общия микс всяка визуална задача изглежда лесно изпълнима.

 


VivoBook S15 предлага комбинация от производителност, стил и комфорт. Бягството от традиционните скучни цветове на лаптопа не е за сметка на производителността.


Тя е на ниво благодарение на процесорите от 8-мо поколение на Intel и обособената графика nVidia MX150. Спокойно може да кажем, че с новия VivoBook S15 си готов за всичко, което предстои, било то продуктивен мултитаскинг, редактиране на мултимедия или непринуден гейминг.