Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Brother съветва как да изпреварим конкурентите по ефективност

2019

12

март

Независимо дали става дума за бизнес договор или за нова промоционална брошура, наличието на висококачествен принтер, на който може да се разчита, е много важно, за да може бизнесът да продължи да се движи в правилната посока.

 

 

Времето на всеки е ценно, а често то има и съвсем конкретно финансово изражение. Затова е недопустимо да се прахосва време за справяне с проблеми, свързани с печата. Brother разработва своите устройства с идеята те да работят тихо и надеждно, като осигуряват необходимата ефективност на бизнеса. Наличието на печатащо устройство, което пести време и усилия за поправка и поддръжка, и същевременно постига възможно най-добра себестойност на печат, е най-добрият начин да се реализира икономия при създаването на документи на хартия.

 

  


Устройствата от различните продуктови категории на Brother се отличават със следните ключови за бизнеса характеристики:


Лесни за използване
Всички печатащи устройства се инсталират бързо и лесно. Доставяният с принтера тонер е достатъчен за до 1200 страници*, което прави принтера готов за работа веднага.


Бързи
Ако скоростта и обемът са важни критерий, в портфолиото на Brother за малки и домашни офиси се предлагат модели с производителност 24 цветни или 34 черно-бели страници в минута.


Ефективни
С входни тави с капацитет до 250 листа при някои модели, ще ви се наложи доста по-рядко да зареждате хартия. А с тонер касетите с голям капацитет е възможно да бъдат отпечатани до 3000 черни и 2300 цветни страници, което понижава себестойността на страница. Повечето модели предлагат и автоматичен двустранен печат, благодарение на който лесно може да се реализира икономия от хартия.


Мултифункционални
Много от принтерите от бизнес гамата на Brother могат да изпълняват функции на четири самостоятелни машини: печат, сканиране, копиране и работа с факсове. Наличието на толкова възможности в едно компактно десктоп устройство пести не само време и пари, но и офис пространство.


Впечатляващи
Цветовете са чудесен начин да направите всеки бизнес документ по-динамичен. Цветните лазерни принтери предлагат резолюция до 2400 dpi и използват LED лазерна технология за създаването на висококачествени професионални разпечатки.


Икономични
Към цветните лазерни принтери може да бъде закупен икономичен тонер пакет, който включва четири тонера и спестява от цената при закупуване на оригинални консумативи.


Тихи и компактни
Принтерите трябва да са възможно най-ненатрапчиви в офис средата. Това означава да са тихи при печат, без това да рефлектира върху скоростта или цената. Моделните линии L2000 и L3000 работят с възможно най-ниските нива на шум в този клас (под 50dB).