Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Нови завладяващи телевизори и аудио системи от Sony

2016

28

окт.

Тази есен Sony представи на българския пазар своята най-висока ZD9 серия телевизори BRAVIA 4K HDR. Телевизорите се предлагат в два размера – 65 инча (KD-65ZD9 ) и 75 инча (KD-75ZD9), а около Коледа ще бъде представен и 100-инчовия размер.

Характеристиките на ZD9 серията са възхитителни. Процесорът е 4K Processor X1 Extreme, който обработва с 40% по-точно изображенията в реално време в сравнение с досегашния 4K Processor X1™ на Sony. Резултатът е висококачествена и реалистична картина за несравнимо 4К изживяване.

Технологията Backlight Master Drive комбинира индивидуално управление на светодиоди с висока плътност и прецизен алгоритъм за насочено излъчване на светлина. По този начин се позволява увеличаването на яркостта и контраста, така че да бъде използван пълния потенциал на динамичния обхват в 4K. В комбинация с TRILUMINOS™ дисплея за допълнително подсилване на тоновете се осигуряват всеобхватни цветове и картина, която можете да „почувствате“.

Серията ZD9 на BRAVIA 4K HDR телевизори работи с операционна система Android TV™. Телевизионни предавания, филми, приложения, музика - новият интуитивен интерфейс на менюто включва подобрена навигация на съдържанието, а възможността за гласово търсене и команди позволяват бърз контрол над телевизора.

3D технологията на телевизора е активна и осигурява пълна резолюция, по-дълбок и детайлен 3D ефект. Към комплекта са включени 2 чифта очила.

Новите представители при аудио системите Sony са моделите GTK-XB5 и MHC-V7D.

Мощната аудио система XB5 предлага дълбок и силен басов звук благодарение на EXTRA BASS технологията на Sony. Това ново попълнение в EXTRA BASS серията е малкият брат на популярния GTK-XB7. Той е с компактен едномодулен дизайн, 20% по-малък и по-лек, с дръжки, което го прави лесен за пренасяне. Може да бъде поставен както вертикално, така и хоризонтално, като същевременно се конфигурира с излъчването на звука. За парти атмосферата допринасят и светлинните ефекти, които са разнообразни и могат да се синхронизират с музиката.

Кабелните връзки стават излишни чрез бързото и лесно свързване с безжичните стандарти Bluetooth и NFC. Разбира се, винаги може да заложите на традиционния подход с използването на аудио вход.

Бихте могли да синхронизирате GTK-XB5 с други GTK-XB5 системи чрез Party Chain. По този начин ще създадете верига от множество системи като звукът и светлината на всички свързани системи ще бъдат синхронизирани и ще увеличите значително мащаба на партито.

Продуктът се предлага в 4 цвята: черен, червен, син, както и актуалния за сезона цвят каки.

По-мощна и с още по-завладяващи характеристики e парти системата MHC-V77DW (наследник на MHC-V7D).

Wi-Fi поточното аудио предаване ви позволява да се наслаждавате на любимото си съдържание от вашите устройства, поддържащи Google Cast™ и Spotify, както и да получавате достъп до музикални файлове на вашия съвместим с DLNA компютър или домашен медиен сървър. Bluetooth предаването е подобрено за по-висококачествен пренос с технологията LDAC™, разработена от Sony.

Чрез HDMI порта можете лесно да се свържете с вашия телевизор за дълбок, мощен звук на излъчваните филми или музика. С помощта на USB порта ще можете да включвате устройства като смартфон, таблет или лаптоп и да слушате всичките си цифрови файлове. Към всички тези възможности за възпроизвеждане се добавят и FM радио, вход за аудио, слот за CD/DVD, 2 входа за микрофон и опция за караоке. 
 

 

Панелът на системата е устойчив на пръски, с дръжка и колелца, което я прави лесно преносима, а благодарение на Party Chain и режима Fiesta можете да сформирате парти с клубен звук и запомнящи се светлинни ефекти където и да сте.