Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Toshiba Camileo X-Sports – създадена, за да запечата всеки екстремен момент

2014

14

юли

София, юли, 2014 г.: В края на месец юни Toshiba представи пред своите фенове новото попълнение в гамата си от камери.

Започнала преди години да предлага устройства, насочени към любителите на екстремните спортове, днес производителя представя едно ново, завладяващо и достъпно устройство - Toshiba Camileo X-Sports – камера, предназначена както за любителите на спорта, така и за ежедневно ползване.

Въпреки, че главната цел на камерата е да заснема видео клипове, нейните 12МР позволяват заснемането на ярки и детайлни снимки, които можете да видите на вградения 5.08 cm LCD дисплей. Има многобройни видео и фото функции, като заснемане клипове и снимки едновременно. С широкоъгълните лещи (F: 2.8 (Ultrawide) ), Camileo X-Sports записва момента така, както очите ви са го видели. Заснема до 30 кадъра в секунда.

Camileo X-Sports има WiFi и свързана с приложението Toshiba WiFi Connect ви позволява веднага да споделите заснетите моменти в социалните мрежи. Освен това, използвайки приложението, камерата може да се контролира през смартфон: да се увеличава/намалява изображението, да променяте ъгъла на заснемане, да правите настройки.

В комплекта са включени водоустойчив калъф (издържа до 60 метра дълбочина), дистанционно управление за китка, стойки за колело и каска. С тях можете да закрепите камерата към екипировка и да заснемете най-шеметните и невероятни моменти.

Освободете ръцете си с лесното за употреба дистанционно управление за китка. Дистанционното управление е специално създадено, за да се носи на китката. По този начин потребителите могат по-лесно да оперират с камерата. Светлинните индикатори показват състоянието на устройството. Camileo X-Sports издържа до 3 метра под вода и заряда на батериите трае 5 часа.

Повече за спортната камера на Toshiba можете да намерите тук.