Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Toshiba с 5 престижни награди

2014

26

март

София, България, 25 март, 2014 г. – Toshiba Europe GmbH обяви петте си отличия в международното състезание “Red Dot Award: Продуктов дизайн 2014” за отличителния и висококачествен дизайн на следните продукти от всяка от своите основни продуктови категории.

- Смарт Blu-ray Disc™ плеър BDX6400
- Смарт телевизор серия L74
- Лаптопи от сериите Portégé Z30, Tecra Z40 и Tecra Z50

Високото отличие на Red Dot Design Award или така наречената „червена точка“ е световно призната оценка за отличен дизайн. Категорията „Продуктов дизайн“ е едно от най-големите и оспорвани в цял свят състезания с 1 816 производители, дизайнери и архитекти от 53 националности, участващи със свой продукт тази година – всички, надяващи се да спечелят Red Dot печат за качество. Четиридесет души от специално селектирано жури тестваха, дискутираха и оцениха общо 4 815 продуктови участия, вземайки под внимание критерии като иновация, функционалност, качество и екологична ефективност.

BDX6400 Blu-ray Disc™ плеър:
Награденият с Red Dot award Smart Blu-ray Disc™ плеър на Toshiba - BDX6400 предоставя съдържание от следващо поколение с подобряване на качеството близко до Ultra HD за невероятна картина , както и 3D картина за филми в истински живи детайли. Компактният дизайн на BDX6400 е черен с пясъчно сребристо покритие и допълва стила на съвременните телевизори на Toshiba. Добавянето на вертикална стойка позволява на BDX6400KE да се използва и странично или в традиционно хоризонтално положение, като по този начин се предоставя по-голяма гъвкавост в лимитирани пространства.

Серия смарт телевизори L74:
Тънката серия L74 бе отличена с наградата Red Dot за своя премиум дизайн. Комбинирайки иновацията на технологията CEVO™ за подобрен звук и невероятно качество на картината с интелигентната облачна услуга на Toshiba TV Cloud, този 3D телевизор е създаден, за да ангажира всички сетива и да се превърне в основен фокус от интериора на всеки модерен дом.

Portégé Z30, Tecra Z40 и Z50:
Z-серията на Toshiba обхваща моделите Portégé Z30, Tecra Z40 и Tecra Z50 – всеки от които спечели индивидуална награда Red Dot за продуктов дизайн. Тези лаптопи, създадени за високо продуктивен бизнес, са идеални за множество дейности и са оптимизирани за изключително мобилна употреба, отличавайки се с изчистен и елегантен дизайн, целодневен живот на батерията и широк набор от характеристики за сигурност. С леко тегло и изключително тънък прфил, Portégé Z30, Tecra Z40 и Z50 споделят един и същ премиум дизайн със сребристо магнезиево покритие, но едновременно с това са изключително здрави, за да можете да разчитате на тях в напрегнатото бизнес ежедневие. Въпреки своя тънък профил, те са безкомпромисни по отношение на свързаността и високата производителност.

Всички актуални промоции на Поликомп ще намерите в секция ПРОМОЦИИ на нашия сайт.

Всички информационни бюлетини на Поликомп ще намерите в раздел БЮЛЕТИНИ на нашия сайт.