Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Новият хибриден ултрабук Toshiba Satellite U920t е вече наличен в България

2013

8

февр.

Новият хибриден ултрабук Satellite U920t е вече наличен в България. Той съчетава лекотата на ползване и високата производителност на лаптопа с бързото активиране и изключителната практичност на таблета. Satellite U920t разполага с 12.5’’-инчов тъчскрийн дисплей и е нова алтернатива за потребителите, които търсят мобилен компютър с изключително компактни размери, подходящ за различни цели. Той предлага най-доброто от двата свята: за ползване на съдържание придобива удобна форма на таблет с тъчскрийн дисплей и Windows 8, а за създаване на съдържание и за задачи, които изискват продължителна работа и повече писане, се трансформира в лаптоп само с едно движение. Благодарение на сътрудничеството с Intel Corporation при създаването му, хибридът U920t разполага със сензор Intel® Sensor Solution, който се грижи за всички състояния, свързани с околната среда като ускорение, магнитно натоварване, ъгъл на наклона и околна светлина. Освен това, Satellite U920t се активира и е готов за ползване за броени секунди.

Всичко е в дисплея
Новият мултифункционален хибрид е създаден на базата на иновативно разположение на дисплея. Той позволява лесна трансформация от лаптоп в таблет. 31.8-сантиметровият (12.5’’) тъчскрийн дисплей с възможност за гледане под голям ъгъл и задно LED осветяване, поддържа въвеждане на текст с пет пръста и показва изображенията с високо качество и голяма палитра цветове. Дисплеят е защитен от надраскване с Corning® Gorilla® стъкло отпред и покритие, което предотвратява оставянето на пръстови отпечатъци.

Страхотен дизайн, зад който стои голяма мощност

Satellite U920t може да се справи и с най-сложните компютърни задачи благодарение на процесор от трето поколение на Intel® за ултрабук лаптопи и най-новата видео карта Intel® HD Graphics 4000. Вграденият SSD с капацитет за съхранение до 256GB и изключително бързата скорост за пренос на данни допринасят за отлично усещане при работата с този мобилен компютър. SSD работи безшумно и не отделя излишна топлина, изключително устойчив е на удари и е много енергийно ефективен.

Малък размер, големи възможности за свързване
Малкият и ултра преносим Satellite U920t предлага пълен набор от стандартни портове за свързване включително HDMI®, два USB 3.0 входа и SDTM четец за карти. Той също така има WLAN и Bluetooth® 4.0 за бърз безжичен достъп до мрежи и свързване с периферни устройства. С помощта на технологията Intel® Wireless Display хибридът позволява възпроизвеждане на картината от дисплея на съвместим телевизор с голям екран с помощта на безжична интернет връзка. Хибридният ултрабук има две вградени камери: предна камера с 1.0 мегапиксела със сензор за околната светлина и още една камера отзад с 3.0 мегапиксела и автофокус. Един от USB портовете поддържа функцията „Sleep-and-Charge” за зареждане на смартфони, MP3 плейъри и други преносими електронни устройства, дори когато хибридният ултрабук е изключен.

Елегантен магнезиев корпус
Satellite U920t съчетава сребрист магнезиев корпус с висококачествени детайли в зоната под дланите; долната част е кафява с релефно покритие. Клавиатурата със своите матови черни клавиши и LED подсветка допълва отличителния му дизайн.

Новият хибриден ултрабук на Toshiba вече се предлага в България, чрез дилърите на Поликомп.