Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Стилен, мощен, с изчистен дизайн – Satellite U840W е новото попълнение в UltrabookTM линията на Toshiba специално за фенове на филмите

2012

19

септ.

София, България, 18 септември 2012 г. – Първият в света ултрабук с дисплей със съотношение на страните 21:9 – 36.6-сантиметровият (14.4’’) Toshiba Satellite U840W е вече наличен в България. Satellite U840W е нишов ултрабук и е първият с дисплей 21:9 за истинско преживяване като на кино. Новият UltrabookTM лаптоп предлага балансирана комбинация от стил, забавление и мобилност с най-ново поколение процесори от Intel®.

Преживяване като на кино, когато сте на път
„С първия в света лаптоп с дисплей 21:9 ние отговаряме на нарастващата потребност от екрани, подходящи за гледане на филми на преносим компютър навсякъде,” заяви Анди Бейс, вицепрезидент продажби и маркетинг на цифрови услуги за Европа. „Със Satellite U840W потребителите могат да се радват на истинско широкоекранно кино преживяване на преносим компютър без смущения в картината. Изключително високото качество на изображенията на UltrabookTM лаптопа се допълва от реалистичен звук от стерео колоните harman/kardon®, подобрен допълнително от технологията SRS Premium Sound 3DTM. След избиране на опцията Toshiba Split Screen, екранът на Satellite U840W става идеален за ползване на социални мрежи. Функцията поддържа резолюция на екрана 16:9 при работа с различни офис приложения едновременно, както и 5:9 екран, който например е удобен за паралелно ползване на Facebook и Skype. Лаптопът Satellite U840W впечатлява с качествен набор от характеристики и атрактивен дизайн: сребристият алуминиев корпус има кафяво релефно покритие върху част от капака на дисплея, вляво и вдясно от тъчпада и отдолу. Снабден с най-ново поколение процесор Intel® ULV, Satellite U840W е идеален мобилен спътник за качествено развлечение и повишена производителност.

Пълна готовност за секунди

Новият UltrabookTM лаптоп на Toshiba идва със SSD или HDD с поддръжка на SSD. Той влиза в режим на готовност много бързо и е напълно ползваем само 14 секунди след като бъде включен. За да осигури лекота на ползване, Satellite U840W има клавиатура със стандартен размер и подсветка, както и голям тъчпад с жестов контрол.

Компактен и тънък, но с всички необходими стандартни портове
Малкият размер на новия UltrabookTM лаптоп на Toshiba не се отразява на възможностите му за свързване. Satellite U840W е снабден с богат набор от стандартни портове, включително USB 3.0 със Sleep and Charge поддръжка, HDMI®, Fast Ethernet LAN и четец за карти. Wireless LAN и Bluetooth® 4.0 също са налице. 1.3-мегапикселова уеб камера позволява Full HD видео разговори.

Satellite U840W вече се предлага в България, чрез дилърите на Поликомп.