Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

ПОЛИКОМП ПРОВЕДЕ СЕРИЯ ОТ ОБУЧЕНИЯ НА СИСКО

2012

19

апр.

София, април 2012 г. - След подписването на договор за дистрибуция на продуктите на Сиско, Поликомп стартира серия от специализирани обучения за дилърите в София и страната.

Новото партньорство започна с обучение в София, с което бе открит първия сезон на Поликомп Партньорска академия – ІV. Официалното сътрудничество между двете компании беше обявено и на стилен коктейл в столичния клуб „Студио 5”, където гостите имаха възможността да се насладят на прекрасните изпълнения на виртуозния кларинетист Борислав Йоцов и неговия секстет от млади изпълнители.

Надежда Генова – Директор Поликомп и Александър Досев – Partner Account Manager, Cisco България, споделиха дългите усилия от страна и на двете компании, довели до стартирането на бизнес партньорството между Поликомп и Сиско.

Специализирани обучения бяха проведени и в градовете Варна и Пловдив, на които присъстваха около 50 дилъри. Те бяха запознати с продуктите на Сиско, конкурентните предимства на марката, както и възможностите за покриване на ниво на партньорство Select Certified Partner. Допълнителните промоции и програми, съпътстващи стартирането на марката, бяха приети с интерес от дилърите.

Включването на нов продукт в портфолиото на компанията винаги е свързано с атрактивни промоции и обучения, целящи да подпомогнат партньорите в предлагането им на съответния продукт и генериране на допълнителни бизнес възможности. Клиентите на Поликомп ще могат да разчитат и на разнообразни складови наличности, редовни доставки, конкурентни цени, кредитни линии, специални маркетингови програми, актуална ценова и продуктова информация и логистична подкрепа.

За Поликомп

Поликомп е най-големият ИТ дистрибутор в България за последните 12 години. Компанията предлага висококачествени продукти от водещи световни производители и обслужва над 1400 традиционни ИТ дилъри, системни интегратори, търговски вериги и други търговски фирми в цялата страна.

Мисията на Поликомп е активно да съдейства за разпространението на информационните технологии в България, като предлага висококачествени ИТ продукти от реномирани световни марки.

Повече информация за Поликомп можете да намерите на www.polycomp.bg