Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

ПОЛИКОМП Е НОВИЯТ ДИСТРИБУТОР НА СИСКО В БЪЛГАРИЯ

2012

29

февр.

 София, 28 февруари 2012 г. -  Поликомп подписа договор за дистрибуция с американската компания Сиско (Cisco Systems, Inc.) и ще предлага чрез своята дилърска мрежа разнообразната гама от продукти на марката в България.

Сиско е световен лидер в областта на мрежовите технологии, които променят начина, по който хората се свързват, комуникират и работят. Продуктите и решенията на компанията са създадени да отговорят на променящите се пазарни тенденции и нарастващите изисквания на клиентите.

Поликомп е най-големият ИТ дистрибутор в България и се отличава с високото качество на услугите, които предлага. С добавянето на световно утвърдена марка като Сиско към своето портфолио, компанията ще разшири възможностите за своите партньори и клиенти за изграждане на комплексни решения за бизнеса. Партньорите на Поликомп ще могат да разчитат на обучения, разнообразни складови наличности, редовни доставки, конкурентни цени, кредитни линии, специални маркетингови програми, актуална продуктова информация и логистична подкрепа.

„Чрез партньорството с Поликомп Сиско цели да разшири покритието си в цялата страна и да увеличи своя пазарен дял”, заяви Борислав Димитров, Управляващ директор на Сиско България.

Продуктите на Cisco вече са достъпни за българските дилъри и чрез партньорската мрежа на Поликомп!


За Cisco

Cisco Systems, Inc. е световен лидер в областта на мрежовите и комуникационните решения. Компанията е основана през 1984 г. от двама учени от университета в Станфорд, Калифорния - Сенди Лернер и Лен Босак. В началото на новото хилядолетие Cisco се насочва към пазара на Интернет видео, пуска първите IP телефонни централи и представя концепцията за Интернет мобилен офис. Седалището на Сиско е в столицата на Силиконовата долина Сан Хосе.

Повече информация за Cisco може да намерите тук:
www.cisco.bg