Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Геймърски мечти в нежносиньо

2024

16

апр.

Всички познаваме Thermaltake - водеща марка в света на хардуерните решения за PC. Обичаната от геймърите компания наскоро отпразнува своята 25-годишнина, пускайки на пазара специална колекция продукти с нов дизайн и бледосин цвят - Hydrangea Blue. Те бяха представени на изложението CES 2024 и привлякоха погледите с визуална естетика и най-интересни новости от света на технологиите.


Изборът на цвета „Hydrangea Blue“ е вдъхновен от красотата на цъфтящите листа на хортензията. Стилната окраска позволява да се откроите сред типичните технологични продукти и да получите ново, по-пълно потребителско изживяване. Колекцията Hydrangea Blue на Thermaltake включва шасита, захранвания, вентилатори, AIO охладители за течности, памети, геймърски столове и геймърски подложки за мишки. Можете да ги разгледате на сайта на Thermaltake или да се запознаете отблизо с тях при вносителя им за България - Поликомп.

 

 

 

Ceres 330 TG ARGB Mid Tower
Шасито (или на разговорен език – PC кутията) Ceres 330 TG ARGB Mid Tower е първото, което поддържа дънни платки с т. нар. „скрити конектори“. Новият продукт от серията Ceres запазва емблематичния за серията дизайн с перфорирани панели, постигащи оптимална ефективност на охлаждането. Това, което го отличава сериозно от предшествениците му, е поддръжката на дънни платки с разположени от долната страна конектори (например моделите ASUS TUF GAMING Z790-BTF WIFI, ROG MAXIMUS Z790 HERO BTF И MSI Z790 PROJECT ZERO). Така се подобрява не само въздушния поток отвътре, но и естетиката. Ceres 330 обединява всички компоненти в един и същ цвят и се предлага във версиите: черно, бяло и синя хортензия.


Дизайнът със „скрити конектори“ позволява поддръжка както на стандартни дънни платки, така и на новия тип дънни платки за по-добро управление на кабелите. При тях всички кабели се закачват от долната им страна, което в крайна сметка позволява отгоре да се постигне по-добър въздушен поток, а отделно се отваря и повече място за устройства и охладители.


Със своя дизайн с 55% перфорирани панели, това шаси може да осигури изключителна производителност за охлаждане. Предлага се с предварително инсталирани два мощни вентилатора CT140 ARGB отпред и един вентилатор CT140 отзад, но можете да поставите 280/360 AIO „перка“ и отпред, създавайки превъзходно охлаждане за вашите компоненти от висок клас.


Ceres 330 има подвижни филтри, разположени в горната, предната, долната, лявата и дясната страна на шасито. Благодарение на тях се осигурява перфектна защита от прах, гарантираща по-добра и дълголетна работа на хардуера. Комплектът включва още 4-милиметров панел от закалено стъкло от лявата страна, чрез който можете напълно да покажете спретнатата вътрешна конструкция (за която допринася и дизайнът със скрити конектори), и да осветите всичко ярко с RGB компонентите. Дизайнът обединява и следва цветните тоналности на външните и вътрешните елементи, за да подобри естетиката.


Ако желаете още повече да подобрите външния вид на Ceres 330, то отделно продаваният 3,9" LCD панел е идеалният аксесоар. Може да представя информация за компонентите в реално време и дори да заредите в него изображения или GIF файлове, използвайки софтуера TT RGB Plus 2.0.

 

CTE E600 MX Mid Tower
Обагреното в черно, снежнобяло или бледосиньо (хортензия) шаси CTE E600 MX е новото попълнение в двукамерната серия CTE. То е фокусирано над осигуряването на високо ниво на термична ефективност за критичните компоненти. Притежава опция с три варианта за инсталация на графичната карта и сменяем дизайн с двоен преден панел. Трите варианта за инсталация на видеокартата позволяват да проектирате инсталацията на компонентите въз основа на предпочитанията си: в средата на шасито, вертикално или нагоре/надясно (към страничния панел на PCI-e слотовете).


Освен това CTE E600 MX се доставя с два сменяеми предни панела - единият от закалено стъкло, комбиниран с TG панел отляво - заедно осигуряващи ултраширок ъгъл на видимост за пълно показване на вътрешната конфигурация. Вторият е перфориран панел, предназначен за онези, които се стремят към превъзходен въздушен поток.


Двукамерният дизайн на кутията отделя дясната камера специално за управление на кабелите. С велкро лентите и кабелните връзки в кутията за аксесоари потребителите могат лесно да закрепят кабелите, за по-добро управление. Огромното изчистено пространство на лявата камера позволява по-добра подредба на компонентите и подобрява въздушния поток. На всичко отгоре CTE E600 MX може да побере до дванадесет 140-милиметрови охладителя, плюс още два 120-милиметрови и още един 420-милиметров радиатор отпред, отзад или от страната на дънната платка, предлагайки изключително решение за охлаждане. Оборудвано с подвижни прахови филтри за всички капаци, шасито предотвратява термични проблеми, причинени от задръствания с прах. Разполага с два порта USB 3.0, един USB 3.2 Gen 2 Type-C и HD Audio, разположени на горния панел за директен достъп при нужда.

 

И още аксесоари в една и съща тоналност
За да бъде юбилейното изживяване още по-пълно, Thermaltake предлага комбинация от продукти в стил „Hydrangea Blue“, с които да допълните новия си геймърски кът.


- Геймърски стол с Porsche дизайн:ARGENT E700 Real Leather Gaming Chair Hydrangea Blue
- Захранващ блок: Toughpower GF A3 Hydrangea Blue, 1050W
- RGB охладители, самостоятелно или в пакети по 3: SWAFAN EX12 ARGB Sync PC Cooling Fan Hydrangea Blue TT Premium Edition
- Водно охлаждане: TH360 V2 Ultra ARGB Sync All-In-One Liquid Cooler, Hydrangea Blue
- Оперативна памет: TOUGHRAM XG RGB D5 5600MT/s Hydrangea Blue, 2x16 GB
- Пад за мишка: M700 Extended Gaming Mouse Pad Hydrangea Blue