Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Microsoft Copilot Updates

2024

19

ян.

В началото на годината Microsoft с вълнение сподели, че Microsoft Copilot е все по-приет от клиентите в ежедневието им. „Нашата цел е да дадем възможност на всеки човек и всяка организация на планетата да постигне повече, като предоставим Copilot, ежедневния AI спътник, на милиони хора по света.“, споделят от компанията. „Достигнахме още един крайъгълен камък в тази мисия с повече от 5 милиарда чатове и повече от 5 милиарда изображения до момента. Тъй като Copilot продължава да печели почитатели, ние получаваме ценна обратна връзка за това как да се усъвършенстваме“. Екипът на Copilot установява, че потребителите на приложението могат да бъдат разделени на две групи:


- опитни потребители на Copilot, като творци, изследователи, програмисти и други, които искат по-бърз достъп до най-новото, което се предлага;


- клиенти на Microsoft 365, които искат достъп до Copilot в приложенията на Microsoft 365 за лична употреба.


За да посрещнат тези нужди, преди броени дни от Microsoft обявиха добавянето на повече възможности за опитни потребители, създатели и всеки, който иска да пренесе своето изживяване с Copilot на следващото ниво. Това започва с въвеждането на Copilot Pro - нов абонаментен план за физически лица, който предоставя Copilot AI на абонатите на Microsoft 365 Personal и Family и нови възможности, като възможността за създаване на Copilot GPT.


Microsoft обявиха и Copilot App за телефони с iOS и Android. Copilot за Microsoft 365 вече е достъпен и за повече търговски клиенти: бизнеси от всякакъв размер, включително малки и средни предприятия.

 

 

Представяме ви Copilot Pro: Заредете своята креативност и продуктивност


Copilot Pro - нов абонамент, който предоставя най-усъвършенстваните функции и възможности на Microsoft Copilot на хора, които искат да обогатят своето изживяване с Copilot. Независимо дали имате нужда от усъвършенствана помощ при писане, кодиране, проектиране, проучване или учене, Copilot Pro носи по-голяма производителност, продуктивност и креативност.


Copilot Pro предоставя:
1. AI изживяване, което разбира вашия контекст в мрежата, работи на вашите устройства, на вашия компютър, във вашите приложения и скоро на вашия телефон, за да ви предостави необходимите умения, когато имате нужда от тях.


2. Достъп до Copilot в Word, Excel, PowerPoint, Outlook и OneNote на PC, Mac и iPad за абонати на Microsoft 365 Personal и Family.


3. Приоритетен достъп до най-новите модели GPT-4 Turbo на OpenAI. С Copilot Pro ще имате достъп до GPT-4 Turbo за по-бърза производителност и… очаквайте скоро възможността да превключвате между моделите, за да оптимизирате изживяването си по ваш избор.


4. Подобрено създаване на изображения с изкуствен интелект с Image Creator от Designer (по-рано Bing Image Creator) – по-бързо и по-детайлно качество на изображението, както и пейзажен формат на изображението.


5. Възможност да създадете свой собствен Copilot GPT – персонализиран Copilot, пригоден за конкретна тема – с помощта на Copilot GPT Builder (очаквайте скоро) само с чрез прост набор от команди.


Copilot за Microsoft 365 за фирми от всякакъв размер


Докато Copilot Pro е най-доброто изживяване за физически лица, Copilot за Microsoft 365 е най-доброто изживяване за организации. Copilot за Microsoft 365 стана общодостъпен за предприятията през ноември. 40% от Fortune 100 компании са участвали в програмата на Copilot за ранен достъп - клиенти като Visa, BP, Honda, Pfizer и партньори като Accenture, KPMG и PwC вече използват Copilot, което означава, че хиляди хора в различни индустрии и сектори са започнали да работят по нови начини, със захранван от AI втори пилот до тях. Copilot за Microsoft 365 вече е достъпен за организации от всякакъв размер, без минимален брой места. Microsoft също така дава възможност на Microsoft партньорите да помогнат на всеки бизнес да се задвижва от AI.

 

 


Актуализациите включват:
1. Copilot за Microsoft 365 вече е общодостъпен за малки фирми с Microsoft 365 Business Premium и Business Standard. Клиентите могат да закупят между едно и 299 места.


2. Премахната е минималната покупка от 300 места за търговски планове и предоставяме Copilot за клиенти на Office 365 E3 и E5 (преди се изискваше лиценз за Microsoft 365).


3. Търговските клиенти вече могат да закупят Copilot за Microsoft 365 чрез мрежа от партньори на Microsoft Cloud Solution Provider.


4. Copilot за Microsoft 365 е достъпен за преподаватели и персонал в областта на образованието.


Copilot за Microsoft 365 работи в цялата вселена от данни на работното място – включително имейли, срещи, чатове, документи и други, плюс мрежата. С въпроси на естествен език като „Кажете на моя екип как актуализирахме продуктовата стратегия“, Copilot може да генерира рипорт въз основа на сутрешните срещи, имейли и теми в чат. Copilot също е интегриран в приложенията, които милиони хора използват всеки ден, включително Microsoft Teams (което не е налично с Copilot Pro). Copilot дава тласък на вашата креативност в Word, анализира данни в Excel, създава презентации в PowerPoint, сортира вашият inbox в Outlook, обобщава срещи в Teams – независимо дали сте присъствали или не – и много повече. Подкрепени от корпоративен клас сигурност, поверителност и съответствие, както и ангажимента на Microsoft за авторските права на клиентите, организациите постигат повече, използвайки AI.


Представяне на нови функции в Copilot


Успоредно с разширяване на достъпността на Copilot за още повече хора, от Microsoft продължават да предлагат страхотно безплатно изживяване за всеки, който се интересува от проучването как Copilot може да трансформира продуктивността и креативността с помощта на AI.


Допълнителни актуализации за Copilot:
1. Copilot GPT – Copilot GPT ви позволяват да персонализирате поведението на Microsoft Copilot по тема, която е от особен интерес за вас. Copilot GPT ще започне да се разпространява със специфични цели като фитнес, пътуване, готвене и други. Скоро потребителите на Copilot Pro също ще могат да създават свои собствени Copilot GPT с помощта на Copilot GPT Builder.


2. Мобилно приложение Copilot – Мобилното приложение Copilot вече е достъпно за Android и iOS. Приложението Copilot ви дава силата на Copilot в движение, тъй като вашите заявки и чатове в Copilot ще се разпространяват през вашия телефон и компютър. Мобилното приложение Copilot включва същите възможности на Copilot на вашия компютър, включително достъп до GPT-4, Dall-E 3 за създаване на изображения и възможността да използвате изображения от телефона си, когато разговаряте с Copilot. Изтеглете приложението от Google Play Store или Apple App Store.


3. Copilot в мобилното приложение Microsoft 365 за Android и iOS за лица с акаунт в Microsoft. Тази нова функция ще бъде въведена през следващия месец. Осъществете достъп до Copilot направо в приложението и лесно експортирайте създаденото от вас съдържание в Word или PDF документ. Изтеглете приложението от Google Play Store или Apple App Store.


Независимо дали искате да започнете безплатно с Copilot, искате да надградите изживяването си с Copilot с Copilot Pro или сте SMB или Enterprise клиент, който иска да увеличи продуктивността си по нови начини с Copilot за Microsoft 365, има Copilot изживяване за всеки.