Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Поликомп и Honor анонсират своето партньорство

2023

29

март


София, 29 март 2023 г. С настъпването на пролетта Поликомп и Honor анонсираха своето партньорство. Най-големият дистрибутор на ИТ продукти в страната ще предлага чрез своите дилъри пълната гама смартфони, таблети и аксесоари на водещия производител.

 

Вдъхновени от природата и създадени с капчица магия, моделите на марката внасят красота, елегантност и докосване до бъдещето. Honor надминават очакванията на потребителите по основните показатели, по които оценяваме „умните“ си устройства днес: cофтуер, хардуер и камера. Дизайнът на телефоните отговаря на потребителските нужди и предпочитания за модерно и стилно мобилно изживяване. Honor превръща мечтите в реалност.

 

 

„Радваме се, че започваме да работим с тази бързо развиваща се технологична компания. Новите договорни отношения с Honor ще ни помогнат да достигнем до още по-голям брой потребители и корпоративни клиенти. Предварителните разговори с нашите партньори ни показват, че продуктите на марката се приемат отлично от българския пазар заради доброто съчетание на върхов дизайн, иновативни функции и атрактивна цена“, сподели Надежда Генова, Директор на Поликомп.

 

„Щастливи сме, че започваме съвместна работа с най-големия доставчик на ИТ продукти в страната. Вярваме, че това ново партньорство ще спомогне за утвърждаването на бранда на българския пазар и разрастването на партньорската ни мрежа като част от дългосрочния ангажимент на Honor към българския пазар и желанието да предоставяме иновативни продукти, които съчетават технология, качество и ненадминат дизайн на конкурентни цени“, сподели Стенли Ян – Мениджър за Румъния, България, Северна Македония, в Honor.

 

Хитовите модели смартфони вече са на склад в Поликомп и могат да бъдат поръчвани чрез дилърската мрежа на дистрибутора. Повече за моделите на Honor и най-актуалните кампании можете да намерите на www.polycomp.bg.

 


За HONOR
HONOR е водещ световен доставчик на смарт устройства. Компанията е посветена на това да се превърне в глобална емблематична технологична марка и да създаде нов интелигентен свят за всеки чрез своите мощни продукти и услуги. С непоколебим фокус върху научноизследователската и развойна дейност, тя се ангажира с разработването на технология, която дава възможност на хората по цял свят да надхвърлят себе си, давайки им свободата да постигат и правят повече. С гама от висококачествени смартфони, таблети и преносими устройства, подходящи за всеки бюджет, портфолиото на HONOR от иновативни, първокласни и надеждни продукти позволява на хората да станат по-добра версия на себе си.
https://www.hihonor.com/bg/