Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Производителност и продуктивност по всяко време и навсякъде: Philips Monitors представя нов преносим монитор

2023

21

февр.

Амстердам, 25-ти юли, 2022 г. – В днешния забързан свят мобилността е определяща характеристика на ежедневието. Мобилността от своя страна изисква гъвкавост. Независимо дали в офиса или у дома, с приятели или колеги, по задачи или на почивка, потребителите се нуждаят от решения, които да са в крак с техния динамичен начин на живот. Представяме Ви най-съвременното нововъведение в света на мониторите: Philips Monitors 16B1P3302 - чисто нов, лек 16” (15,6” / 39,6 см диаг.) монитор. Philips Monitors 16B1P3302 е с елегантен, тънък, многократно награждаван дизайн - изключително преносим и многофункционален – перфектната комбинация за висока продуктивност и забавление.

 

 

Основни функции

 

  • IPS LED технология с широки зрителни ъгли за автентични, точни цветове
  • 16:9 Full HD (1920 x 1080) дисплей за ярки, детайлни изображения
  • Един USB кабел с двоен конектор за повече гъвкавост и по-малко претрупване на кабели
  • Гледане на два екрана за подобрена продуктивност
  • USB-A с DisplayLink за безпроблемна презентация и споделяне
  • Лек, сгъваем, награждаван дизайн за гъвкавост с неповторим стил

 

„Преносимият монитор Philips 16B1P3302 е създаден за днешния активен начин на живот в движение. Вече сме в ерата на хибридната работа и изключителната гъвкавост - отвъд традиционната работна среда и фиксирано работно място. Този модел съчетава характеристиките за повишаване на производителността и продуктивността на фиксиран монитор с лесната преносимост на лаптоп.” – каза Карлос Санчес, старши продуктов мениджър за Европа в MMD Monitors & Displays.

 

 

Преносимостта среща продуктивността
Philips 16B1P3302 има всички функции, необходими за изключителна продуктивност в различни работни среди - от компактни офис бюра, през дистанционна работа, до мобилни работни решения от всякакъв вид. Неговият подобрен 16:9 Full HD дисплей със SmartImage е компактен за лесно транспортиране и съхранение, но осигурява впечатляваща картина с живи цветове, ясни детайли и богат контраст. IPS технологията осигурява щедри ъгли на видимост от 178°/178°, така че потребителите да могат да се наслаждават на дисплея от почти всеки ъгъл.


Гъвкавостта е наистина гарантирана с Philips 16B1P3302, благодарение на редица функции, предназначени да улеснят работата и забавлението в движение. Тънкият, реверсивен USB кабел на монитора е мек и гъвкав, за да се побере във всяка чанта, докато конекторите тип C и тип A позволяват на потребителите да се наслаждават на видео с висока резолюция от своя смартфон или лаптоп, да се възползват от продуктивността на два екрана, да презареждат монитора, да прехвърлят данни с високи скорости и да разполагат с бързо и лесно споделяне и представяне.


В допълнение към тези гъвкави функции с висока производителност, комфортът и ергономичността са ключови за Philips 16B1P3302, който включва стойка с многоъгълен непрекъснат наклон, която може да се сгъва от 0-90°, както и щадящ очите LowBlue режим и технология без трептене.