Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Настъпва нова ера в гейминга с колекцията Aurora от Logitech G

2022

28

юли

ЛОЗАНА, Швейцария и НЮАРК, Калифорния – 26.07.2022 г. – Logitech G представи новата колекция Aurora, която включва безжичните гейминг слушалки G735, безжичната механична гейминг клавиатура G715, механичната гейминг клавиатурата G713, безжичната гейминг мишка G705 и осем персонализирани аксесоара. Дизайнът на новата колекция е фокусиран върху приобщаването на играчите от всички възрасти, като отговаря на нуждите на младите и модерни геймъри и същевременно е привлекателен за всички геймъри, търсещи свеж дизайн и подбрано изживяване.

 

Колекцията Aurora е с отличителен естетически и дизайнерски облик, който позволява персонализиране чрез специални аксесоари и цветови опции. Разбира се, колекцията включва и усъвършенстваните гейминг технологии на Logitech G, като високопроизводителната безжична технология LIGHTSPEED и технологията Blue VO!CE. Резултатът е колекция от оборудване, което приканва всички геймъри да бъдат такива, каквито са, като същевременно предоставя набор от разширени функции, които всички играчи очакват.

 

„Голяма част от гейминг индустрията е възприела разбирането, че един размер е подходящ за всички. Но това не отразява търсенията на широката общност от потребители, които са фокусирани върху себеизразяването и играят игри за забавление. И със сигурност не отговаря на мисията на Logitech да предоставя решения за всички геймъри. Когато анализирахме нашите собствени гейминг продукти, осъзнахме, че можем да направим повече,” каза Уджеш Десаи, вицепрезидент и генерален мениджър на Logitech G. “С колекцията Aurora ние създадохме гама от продукти, които целят да приобщят всички геймъри, и са фокусирани около комфорт, достъпност и пригодност за игра. Това подкрепя и нашия дългосрочен ангажимент да дадем възможност на всеки да изпита радостта от гейминга.“

 

Концепцията за колекцията Aurora е осъществена от екип лидери в областта на иновациите, дизайна, инженерството и маркетинга в Logitech. Колекцията е създадена, за да отговори на желанията и нуждите на сегмент от геймъри, който досега не е бил представен достатъчно, и да преосмисли бъдещето на игрите, където себеизразяването и индивидуалността са твърдо присъстващи. Процесът на проектиране се ръководи от следните три принципа:

 

Комфорт: Във фазата на проектиране екипът на Logitech взе предвид важни за жените геймъри фактори като: по-дълга коса, очила, бижута и по-малки размери на ръцете. И не спира само до тук. Отвъд комфорта, екипът даде приоритет на продукти, които се усещат и изглеждат добре, за да позволяват по-дълги гейминг сесии, като изследва различни леки и меки на допир материали и покрития.

- Достъпност: За да направи колекцията достъпна за всички, екипът на Logitech се отказа от типичните остри ръбове, черни цветови гами и крещяща естетика при дизайна, за да създаде по-приветливо изживяване извън стандарта, включващо по-меки тонове, полупрозрачни материали и успокояваща подсветка.

 

- Свеж дизайн: Колекцията Aurora насърчава себеизразяването. Продуктите се предлагат в основен цвят White Mist с възможност за персонализиране с помощта на аксесоари с цветовете Pink Dawn и Green Flash. Геймърите могат също така да покажат своята креативна страна с хиляди персонализирани светлинни комбинации, налични в G HUB, с характерната за Aurora Collection подсветка, която наричаме Play Moods.

 

„Желанието ни да създадем колекция от приобщаващо за всички гейминг оборудване ни предизвика и подтикна да оставим настрана старите идеи – и наистина да си зададем някои съществени въпроси относно собствената ни любов към играта“, каза Тифани Биърс, ръководител на отдел „Иновации в игрите“ в Logitech G. „Когато се заехме да проектираме новата серия, ние постигнахме не само това, но създадохме и колекция, за която се надяваме, че е значима за още по-голям сегмент от геймъри отвъд стереотипите. Ние сме във възторг от колекцията Aurora и това, което тя представлява.“

 

Колекция Aurora се състои от:

 

- G735 безжични гейминг слушалки - С покритие White Mist, ефирна RGB подсветка и смесване на звук от два източника, G735 е универсална опция за всеки геймър. G735 са първите слушалки Logitech G с новата микрофонна технология Blue VO!CE за модулиране на гласа на геймъра и възможност за запазване на предпочитаните аудио настройки в G Hub и директно на слушалките. Безжичните геймърски слушалки G735 увеличават комфорта за всички играчи и са подходящи за по-малки размери на главата. Играчите могат да се насладят на дълги гейминг сесии с 56+ часа живот на батерията (без подсветка), Bluetooth® свързаност, както и да изпитат безжична свобода чрез наградената безжична технология LIGHTSPEED на Logitech G.

 

- G715 и G713 механични гейминг клавиатури - Безжичната гейминг клавиатура G715 и гейминг клавиатурата G713 предлагат нисък ход на клавишите и висока производителност, така че геймърите да могат да изразят себе си и да играят по своя начин. Компактното TKL оформление и регулируемата височина осигуряват комфорт през целия ден. Благодарение на акумулаторна батерия, която осигурява 25 часа непрекъсната игра, наред с LIGHTSPEED безжична или Bluetooth® свързаност, можете да ги използвате навсякъде. И двете клавиатури се предлагат с включена Cloud-Soft подложка за китките за комфорт през целия ден.

 

- Безжична гейминг мишка G705 – Безжичната гейминг мишка G705 е специално създадена за по-малки ръце с компактни контури и усъвършенствана гейминг технология. С тегло от само 85 грама, G705 е проектирана за дълготраен, лек комфорт и производителност. G705 включва гейминг сензор, ултра-бърза безжична връзка LIGHTSPEED, Bluetooth® свързаност и леснодостъпен бутон за превключване на DPI, които позволяват на всеки геймър да играе най-добре.

 

- Аксесоари – Можете да обогатите колекцията си с осем нови аксесоара, включително приказни допълнения, като опора за длани във формата на облак, талисман за кабел и калъф за носене във формата на сърце. Допълнителни аксесоари включват наушници и бум микрофони, горни покрития за клавиатурите G713 и G715, инструмент за издърпване на капачетата на клавишите и подложка за мишка, за да могат геймърите да персонализират своя стил на игра.