Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

PolyComp – официален дистрибутор на Fujitsu

2022

8

юни

София, България (1 юни 2022 г.) – Най-големият български дистрибутор, PolyComp, разширява своето партньорство, добавяйки продуктите на Fujitsu към своето портфолио. Сключеното споразумение покрива цялата гама от продукти, решения и услуги, налични за нашия регион.

 

„Нашата цел е да развием и разширим мрежата си от партньори с още един от водещите дистрибутори на технологични продукти и решения на българския пазар. Съвместното сътрудничество ще даде възможност на компаниите от мрежата на Поликомп да получат достъп до портфолиото на Fujitsu, както и да станат част от нашата SELECT Партньорска програма, шампион в матрицата за лидерство на Canalys за 2021 г.“, сподели Ладислав Оренич, Ръководител Channel-led Countries, Fujitsu.


Fujitsu се фокусира върху четири стратегически области, с които да помогне на своите партньори в решаването на най-наболелите потребителски проблеми:

 

  • Управлявана от данните дигитална трансформация (Data-driven transformation);
  • Хибридни облачни инфраструктури (Hybrid Cloud);
  • Трансформация на работното място (Workplace transformation); 
  • Инфраструктури за SAP среди (Infrastructures for SAP environments).


Продуктите и решенията на Fujitsu помагат на организациите да станат по-гъвкави, печеливши и ефективни, независимо от средата, в която оперират.

 

„Като наш партньор можете да бъдете сигурни, че PolyComp разполага със складови възможности и логистични решения, които да използвате във ваша полза. Когато си партнирате с нас, ще имате екип, с който можете да сте уверени, че предлагате правилните решения на вашите клиенти.“, отбеляза Надежда Генова.

 

Партньорите на PolyComp могат да разчитат на експертен екип от професионалисти за консултация на всеки етап от жизнения цикъл на един проект. Висококвалифицирани и сертифицирани продуктови мениджъри и технически инженери с опит в сървъри, сторидж, мрежови и софтуерни решения са на разположение за избора на най-добрите и иновативни решения за различни типове проекти и клиенти.

 

За Fujitsu


Fujitsu се стреми към създаването на по-устойчив свят, като гради доверие в обществото посредством иновации. Компанията е предпочитан партньор за дигиталната трансформация на клиенти в над 100 държави по света, като нейните 124 000 служители работят в посока решаването на някои от най-големите предизвикателства, пред които е изправено човечеството. Портфолиото от услуги и решения се основава на пет ключови технологии, чрез които предоставяме устойчива трансформация: Изчисления (Computing), Мрежи (Networks), Изкуствен интелект (AI), Данни и сигурност (Data & Security), Обединяване на дигиталните технологии с хуманитарните и социалните науки (Converging Technologies). Fujitsu Limited (TSE: 6702) обяви консолидирани приходи в размер на 3.6 трилиона йени (32 милиарда долара) за изминалата финансова година, която приключи на 31 март 2022 г. и остава водеща по пазарен дял в Япония компания за дигитални услуги. За повече информация посетете www.fujitsu.com.