Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Телевизорите LG OLED отключват потенциала на всеки геймър и подобрява потребителското изживяване с всяко движение

2022

4

март

Телевизорите от всепризнатата серия LG OLED са перфектното решение за всеки потребител, който иска да създаде в дома си личен център за забавление и да повиши качеството на изживяването си във всяка една сфера - кино, спорт или дори интериорен дизайн. Признат от световни експерти, серията притежава награда за най-добър продукт на годината на EISA за 4 от телевизорите, включени в нея. Не на последно място обаче OLED телевизорите мощно повишават качеството на игра за всички гейминг фенове или професионалисти, като вдигат нивото им многократно чрез ниските нива на забавяне на изпълнението и време за реакция от 1 ms.

 

Предимството на LG OLED телевизорите предотвратява изоставането на своите потребители от конкуренцията, тъй като всеки ход, който направят на контролера, се показва незабавно на екрана, като дава жизненоважно предимство пред и по-голям шанс за победа.

 

Моделите C1 и G1 от серията OLED телевизори на LG са първите в света телевизори, които поддържат невероятния Dolby Vision® HDR при 4K 120Hz за игри, подобрявайки игровото изживяване до невиждани досега висоти. Освен че поддържат VRR* и ALLM*, за да съответстват на промените в кадровата скорост и да намаляват накъсването на изображението — OLED телевизорите на LG са сертифицирани като HDMI 2.1. Това намалява размазването на картината и фантомните образи при движение до едва забележими нива с бързи преходи и плавен геймплей, всичко това с възможно най-високата разделителна способност.

 

Значително предимство е и продължаващото партньорство на LG с лидера в индустрията NVIDIA, за да превърне LG OLED TV в единствения телевизор, съвместим с G-SYNC. Телевизорите LG OLED TV използват прецизността и контрола на отделните самоосветяващи се пиксели, за да се възползват в пълна степен от съвместимостта на G-SYNC, като позволяват бързо време за реакция и по-плавна игра, дори при висока разделителна способност. Партньорството с AMD пък осигурява технологията FreeSyncTM Premium за по-малкото трептене и ниска латентност, които позволяват на изпълнените с много действие игри да се представят по най-добрия възможен начин с ясна и плавна игра.

 

И това не е всичко. Оборудването, което LG OLED TV предлага е несравнимо с никое друго. Най-иновативният телевизор се съчетава с най-бързия и мощен Xbox, което дава резултат в бързо време за реакция, плавна графика и по-завладяващо потапяне с Dolby Vision IQ и Dolby Atmos на поддържащи телевизори. За професионалните геймъри с конзола или с компютър четирите порта HDMI 2.1 позволяват повече връзки. Оптимизаторът за игри предоставя оптимизирани настройки за различни жанрове на игри, включително FPS, RPG и RTS. Достъп до всичко на едно място за по-голям контрол върху настройките на картината и звука е възможен, включително и превключването на технологиите VRR, NVIDIA G-SYNC и AMD FreeSync™.

 

Новото табло за управление на играта представлява опростено меню, което дава възможност на потребителите бързо да проверят или да регулират в движение някои настройки на оптимизатора за игри — и всичко това, по време на игра. Докато таблото за управление е отворено, е възможно връщането към оптимизатора за достъп до повече настройки или да смяна на цвета на HUD изобразяването на игровия стил.

 

И не на последно място, благодарение на Wi-Fi 6, който предлага по-голяма надеждност, по-кратка латентност и по-бързи скорости, водещата в света платформа за стрийминг на игри на живо, Twitch, е на разположение на LG OLED. Освен това определени модели телевизори LG от 2021 г. поддържат приложението GeForce NOW на NVIDIA, което позволява незабавна игра на много от най-новите хитови компютърни игри и над 35 безплатни игри при 1080p и 60 кадъра в секунда само със съвместим контролер и без допълнителен хардуер. GeForce NOW позволява на потребителите да играят вече притежавани от тях игри или да закупят нови от популярни дигитални магазини, като Steam, Epic Games Store, Ubisoft Connect и Origin.