Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Поликомп стартира дистрибуцията на смарт телефони и смарт аксесоари с бранда OnePlus

2021

22

дек.

София, 22 декември 2021 г. В навечерието на Коледа водещият ИТ дистрибутор Поликомп подписа договор за ексклузивна дистрибуция за България с един от най-коментираните производители на смарт телефони – OnePlus.

С появата си преди години OnePlus дава заявка за компания-бунтар, която предлага флагман модели на атрактивни цени. Брандът бързо е припознат от младите, динамични потребители, които следват технологичните трендове, залагат на сигурност, бързина и производителност на своите устройства, като в същото време търсят добрата цена.

В партньорство с различни технологични компании смарт устройствата на OnePlus предлагат усещане за лукс, сигурност и комфорт на потребителя.

  • Камерата в OnePlus 9 и 9 Pro моделите e разработка в сътрудничество с Hasselblad, за да предложи незаменимо изживяване на любителите на мобилната фотография. Камерата има калибриране на естествените цветове, а кадрите, заснети с нея, впечатляват с качество. Ултрашироката камера е с уникален обектив, който премахва почти изцяло изкривяването по краищата (от 10 – 20% на безпрецедентната стойност от 1%). Заснемането на най-добрите ви снимки вече няма да изисква никакви усилия.
     
  • Дисплеи: AMOLED с 90Hz и 120Hz честота на опресняване. Серията 9 Pro е с авангарден LTPO 120Hz дисплей като честотата се адаптира в зависимост от приложенията за понижаване на консумацията на енергия.
     
  • Устройствата впечатляват с наистина премиум външен вид: предната и задната част на гърба и екрана са покрити от Gorilla Glass, а рамката е алуминиева. OnePlus устройствата са със среден размер и се отличават с компактност и лекота.
     
  • Софтуерът на OnePlus разполага с всички най-нови функции. Смартфоните се задвижват от Oxygen OS, базирана на Android с всички функции и приложения на Google. Бързата скорост на работа на устройствата се гарантира и от последно поколение осемядрени процесори на Qualcomm и MediaTek. За безпроблемна работа гарантират и до 12GB и 256GB RAM вградена памет.


Флагман моделите на OnePlus са вече на склад в Поликомп и са достъпни за българските потребители, чрез партньорската мрежа на дистрибутора. Повече за устройствата, предлагани от дистрибутора, можете да намерите на www.polycomp.bg.

За OnePlus
OnePlus е глобална компания за мобилни технологии, която предизвиква конвенционалните технологични представи. Създадена около слогъна „Never Settle“, OnePlus създава изящно проектирани устройства с първокласно качество на изработка и високопроизводителен хардуер. OnePlus просперира като култивира силни връзки и расте заедно със своята общност от потребители и фенове.