Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

В очакване на Windows 11

2021

3

септ.

 

След лято изпълнено с очакване, вече можем да обявим, че Windows 11 ще бъде достъпен от 5 Октомври 2021. От тази дата ще бъде възможен безплатният ъпгрейд за Windows 11 за компютри с Windows 10, покриващи изискванията. Водещите производители на компютърна техника също са подготвени за тази дата с богато портфолио от устройства с предварително инсталиран Windows 11.

Windows 11 - е създаден така че да те доближи до това, което обичаш. Той е готов да увеличи твоята продуктивност и да подхрани креативността ти.


Ето 11 акцента за Windows 11:
 

1. Новите дизайн и звукови известия са модерни, свежи, изчистени и красиви, носейки ти усещане за спокойствие и лекота. 
 

2. Функцията Start поставя теб и твоето творчество в центъра. Start използва силата на облака и Microsoft 365, за да ти покаже последните ти файлове, независимо на кое устройство ги преглеждаш. 
 

3. Snap Layouts, Snap Groups и Desktop ти предоставят един още по-мощен начин за мултитаскинг и оптимизират пространството на екрана. 
 

4. Възможността за чат през Microsoft Teams, интегриран в таскбара прави връзката, с важните за теб хора, още по-бърза. 
 

5. Widgets - новият персонализиран фийд, захранван от AI (изкуствен интелект), ти предоставя по-бърз достъп до информацията, която те интересува, а с високата производителност и скорост, предоставени от Microsoft Edge, може да свършиш още повече работа в мрежата. 
 

6. Windows 11 е най-добрият Windows за гейминг до момента, като отключва пълния потенциал на твоят компютър с технологии като DirectX12 Ultimate, DirectStorage и Auto HDR. С Xbox Game Pass за компютър или Ultimate, получаваш достъп до над 100 висококачествени игри за компютър, които да играеш на Windows 11, на достъпна месечна цена. (Xbox Game Pass се продава отделно). 
 

7. Windows 11 идва с обновен Microsoft Store, с изцяло нов дизайн, за да бъде по-лесно търсенето и откриването на любимите ти приложения, игри, предавания и филми, всичко в едно сигурно приложение. 
 

8. Windows 11 е проектиран, така че да бъде най-достъпният Windows до момента, за хора в неравностойно положение, с новите и подобрени функции за достъпност. 
 

9. Windows 11 разкрива нови възможности за разработчиците и създателите на съдържание. Достъпът до Windows Store за разработчици и независими доставчици на софтуер е по-свободен, за да могат да включат своите приложения в Store, подобрявайки разработването на native и уеб приложенията с новите инструменти за разработчици, улеснявайки ги да направят нов и свеж дизайн за всички приложения. 
 

10. Windows 11 е оптимизиран за по-бързо, ефективно и подобрено изживяване при работата с тъч скрийн, дигитална писалка или гласово управление.
 

11. Windows 11 е операционна система за хибридна работа, доставяйки ти нови изживявания, които работят по начина, по който работиш, които са проектирани да бъдат сигурни, както и лесни за управление и работа от IT. Бизнесите също могат да тестват Windows 11, в режим на преглед, в Azure Virtual Desktop, или като общо изживяване чрез новия Microsoft 365. 

 

Безплатният ъпгрейд до Windows 11, започващ на 5 Октомври ще бъде постепенен процес, при който ще бъде приоритизиран по-новият хардуер и ще се използват "интелигентни модели", за да се определи кой първи получава обновяването, като ще се вземат под внимание включително надеждността и възрастта на устройствата. Това означава, че новите устройства, покриващи изискванията, ще имат възможност да бъдат обновени първи. След това ъпгрейдът ще бъде предложен за съществуващите на пазара устройства, като бъдат взети предвид тяхната хардуерна съвместимост, показателите за надеждност, възрастта на устройството и други фактори, които могат да повлияят върху работата с новия Windows. Очакването е всички устройства, които отговарят на изискванията, да получат достъп до ъпгрейда за Windows 11 до средата на 2022.


В случай че притежаваш компютър с Windows 10, който отговаря на изискванията, Windows Update ще те уведоми кога ще бъде наличен ъпгрейдът. Също така може да провериш дали Windows 11 е наличен за твоето устройство, като отидеш в Settings (Настройки) > Windows Update (Актуализиране и защита) и изберете Check for updates (Проверка за ъпдейти).

 За повече информация и консултация се обърнете към нашия търговски екип.