Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

За десета поредна година LG OLED с признание за тв иновации на наградите EISA 2021

2021

17

авг.

СЕУЛ, 16 август 2021 г. - LG Electronics (LG) добави още отличия към впечатляващия си успех на наградите EISA, като пет от иновациите за домашно забавление на компанията печелят отличия за сезона 2021-2022.


Провеждани ежегодно от асоциация Expert Imaging and Sound, най-голямата световна редакционна организация за потребителска електроника, наградите EISA отличават следните продукти на LG за тяхната изключителна производителност и превъзходен дизайн:

 

  • LG OLED телевизори (модели OLED65G1, OLED48C1);
  • LG QNED мини LED телевизор (модел 75QNED99);
  • Тонколоната LG Eclair (модел QP5);
  • Безжичните слушалки LG TONE Free True Wireless Stereo (модел FP8).


65-инчовият LG G1 OLED телевизор, награден в категория EISA BEST PREMIUM OLED TV 2021-2022, отбелязва десетата поредна година на отличия. Моделът LG 65G1 поставя нов стандарт за качество на картината и изживяване при гледане от следващо поколение със своя свръхярък OLED evo панел и мощен α (Alpha) 9 Gen 4 AI процесор. Описан като „вълнуващо произведение“ от съдиите на EISA, телевизорът на LG може да се похвали с поддръжка както на Dolby Vision IQ, така и на Dolby Atmos, устойчива HDMI свързаност и широк спектър от интелигентни функции.


 48-инчовият LG C1 OLED телевизор спечели първата награда на EISA в категория BEST GAMING TV. Включващ собствения OLED панел на LG и технологиите за обработка на видео с поддръжка на Dolby Vision HDR във всичките му четири HDMI входа, универсалният 48-инчов 4K 120Hz размер на екрана е идеален както за ежедневна употреба у дома, така и за игри. Нещо повече, функциите на LG Optimizer и Game Dashboard предлагат специфични за жанра предварителни настройки и персонализирани опции на дисплея, както и променлива честота на опресняване (VRR) и автоматичен режим с ниска латентност (ALLM) за визуализации без накъсвания и бърз контрол.

Тазгодишната награда EISA 8K TV получи LG QNED Mini LED телевизорът, който предоставя по-големи детайли и по-точни цветове със своята комбинация от технология за цветове Quantum Dot NanoCell и мини LED подсветка, за разлика от конвенционалните LCD телевизори. Панелът на LG Quantum Dot NanoCell предлага подобрена яркост, по-наситени черни цветове, блестящи нюанси и усъвършенствана подсветка с уникални зони на затъмняване, осигуряващи прецизно осветяване в изключително съотношение.


В категорията тонколони LG Eclair донесе победа в EISA SOUNDBAR INNOVATION. Най-компактният саундбар на LG досега - изключителният LG Eclair - е особено подходящ за по -малки пространства. Неговият изтънчен заоблен дизайн, обгърнат в стилен платнен корпус, се вписва перфектно във всеки декор. Това малко, но мощно устройство разполага с безжичен субуфер с двойни 5,25-инчови драйвъри и биполярна конфигурация, която свежда до минимум вибрациите, така че потребителите да могат да се насладят на потапящо аудио изпълнение с дълбок богат бас, без да притесняват хората в съседните помещения

Първата награда за LG в категорията EISA IN-EAR HEADPHONES е за безжичните слушалки LG TONE Free, които спечелиха отличието със своя изключителен звук с разширени функции, които не се намират в никой друг TWS продукт. Разполагайки с новата технология 3D Sound Stage на LG, LG FP8 създават автентично усещане за пространство, подпомогнато от по-големи драйвъри за плътен бас без накъсвания. За удобство на потребителите, UVnano калъфът на LG с UV-C LED елиминира микробите и бактериите от слушалките по време на презареждане (кабелно или безжично). Техният 10-часов живот на батерията, бързото зареждане и рейтинга IPX4 допринасят за отличното удобство в движение, докато ергономичният дизайн превръща слушалките в перфектно приспособление за активен начин на живот.