Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Решенията на Brother подпомагат стратегиите за цифрова трансформация и устойчивост

2021

30

юли

Устойчивостта е много повече от страничен продукт на дигиталната трансформация - двете концепции са дълбоко преплетени и реално се задвижват взаимно. За да помогне на бизнеса да създаде дългосрочни технологични планове, които да повишат производителността и да намалят разходите, Brother пусна серия от доклади за цифрова трансформация.

 

Взаимосвързани: цифрова трансформация и устойчивост

 

Когато цифровата трансформация се прилага заедно с инициативи за устойчиво развитие, резултатите могат да бъдат печеливши за бизнеса и околната среда. Например, просто като мигрират технологични услуги към платфотма за облачно съхранение на данни, компаниите могат да спестят пари, да използват 77% по-малко сървъри, 84% по-малко енергия и да намалят въглеродните емисии с 88%*.

 

По-вълнуващо е, че в най-истинския си смисъл дигиталната трансформация е свързана с подобряване на производителността, ефективността и процесите, свързани с обработка на данни. В областта на цифровата трансформация и устойчивост интелигентните, свързани системи ще ни помогнат да се подобрим спрямо нефинансови критерии, като емисии на CO2 и управление на отпадъците.

 

Мислене за пълния жизнен цикъл - възможността за предоставяне на устойчив печат

 

Когато купувате хардуер като принтери, добър начин за подобряване на доставките в съответствие с целите за устойчиво развитие на вашата компания е да разширите критериите. Изчерпателен контролен списък на критериите трябва да обхваща обсъждания на неоперативна фаза като въздействието върху производството, доставката, опаковането, рециклирането и всъщност качеството на собствените програми за корпоративна социална отговорност (CSR) на производителя.

 

71% от малките и средни предприятия са съгласни, че е важно да се оцени устойчивостта на хардуера през целия му жизнен цикъл, за да може наистина да се измерят екологичните показатели**. Мисленето за пълния жизнен цикъл е съществената следваща стъпка за снабдяване с високопроизводително оборудване. Проучете значението на мисленето за пълния жизнен цикъл и възможностите за устойчив печат като прочетете внедряващ доклад за цифрова трансформация на Brother.

 

Дългосрочното мислене - цифрова трансформация и екологичен печат

 

Бизнес и домашните потребители, които се стремят да прилагат устойчиви практики за печат, вече са възприели концепцията за рециклиране и преработка на оригинални мастилни и тонер касети. Следващата логична стъпка към мислене за пълния жизнен цикъл и пускането на екопринтер е целта едно и също устройство да работи възможно най-дълго, за да се постигне максимална устойчивост и възвръщаемост на инвестициите.

 

Извършването на модулни ремонти на машини, които са дефектни, вместо подмяна на цялото устройство, е ключов начин бизнесът да удължи живота на печатната технология, за да постигне целите за устойчив печат. Модулните ремонти, които включват ъпгрейди на части и технологии, могат допълнително да удължат живота на принтерите, превръщайки това в път както към дигитална трансформация, така и към екологичен печат.


За помощ при създаването на устойчива стратегия за печат за вашия бизнес, може да изтеглите отчета за устойчивост от серияta за цифрова трансформация.

Източници
* https://www.forbes.com/sites/louiscolumbus/2020/11/08/10-reasons-sustainability-needs-to-be-part-of-your-digital-transformation-strategy/?sh=4895c5e07ef6
** http://www3.weforum.org/docs/WEF_Global_Risks_Report_2019.pdf