Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Защо е по-добре да ползвате ASUSTOR Photo Gallery вместо Google Photos?

2021

2

юли

Обичате хубавите снимки, а още повече самите вие да ги заснемате, нали? Дори и да не сте професионален фотограф обаче, вероятно създавате стотици, дори хиляди фотографии – местата които посещавате, любимите си хора, животни, храни и какво ли още не. Невероятни снимки с огромна резолюция и супер качество в днешно време можете да направите дори със смартфона си. Но къде всъщност ги записвате след това?

Да, паметта на умните устройства се увеличава с всяка година, но винаги е недостатъчна, за да запази всички ваши спомени. Затова се налага да ги прехвърляте в други устройства – телефони, лаптопи, външни дискове и др. Или пък да ползвате облачни услуги за съхранение на снимки, като Google Photos. Само че… от 1 юни 2021 г. гигантът реши да ограничи тази услуга до едва 15 GB безплатно място за съхранение. Ако искате да копирате, запазвате и споделяте хилядите си снимки там, ще трябва вече да отделяте и сериозна месечна сума за абонамент. Но ако не искате да го правите, каква е вашата алтернатива?

Устройствата за съхранение на ASUSTOR могат да запазват и споделят вашите снимки

Вече няма нужда да се притеснявате дали в „облака“ има достатъчно място за новите снимки или че ще платите голяма сума за месечен абонамент. Network Attached Storage (NAS) устройствата на ASUSTOR предлагат страхотни възможности за съхранение на снимки. Топ модели, като например Lockerstor, в комбинация с приложението Photo Gallery 3, дават възможност за лесно качване и разглеждане на снимки, създаване на нови албуми, споделяне и архивиране - локално от дома или разбира се - отдалечено! Така разполагате със свой собствен „облак“, който свързва всичките ви устройства. Стабилната и непрекъснато обновяваща се операционна система ADM с лекота се грижи за това, създавайки безопасна среда за съхранението на файловете ви.

Разчитат на мощен, съвременен хардуер

NAS устройствата от ASUSTOR са съвместими с повечето твърди дискове на пазара, дори онези с най-голям капацитет. Например да се върнем отново към новата гама топ NAS устройства от серията Lockerstor от тази година - те са оборудвани с бърз съвременен процесор от Intel, два 2.5-гигабитови Ethernet порта (с възможност за комбиниране на скоростта им до 5 Gbit!), два M.2 SSD слота, осигуряващи по-бърза и плавна работа на устройството, плюс бърз и лесен достъп до всичките ви файлове. Прекрасни новини за любители и професионални фотографи, нали?

Споделянето и достъпа до снимки и файлове е супер лесно

Благодарение на функцията за отдалечен достъп ASUSTOR EZ Sync, потребителите на NAS устройства от компанията (с версия на операционната система ADM над 3.2) могат да синхронизират важни снимки и файлове между него и компютъра у дома или на работното си място. Благодарение на приложения като DataSync Center дори можете архивирате снимките и файловете си към и от различни публични облачни услуги (Dropbox, Google Drive, OneDrive и др). Приложенията на ASUSTOR за снимки – Photo Gallery 3 и AiFoto 3 – предлагат интуитивен начин за разглеждането им чрез подредба според времето на заснемане. Можете също така бързо да ги увеличавате и намалявате, което пести време на фотографите, боравещи с хиляди кадри. А споделянето на новите снимки с роднини, приятели или колеги става моментално – чрез директно споделяне на линковете с тях.

Цялата ви информация е надеждно защитена

Сигурността е изключително важна за всяко мрежово устройство, особено с постоянен достъп до Интернет. От ASUSTOR винаги са гарантирали сигурността на данните, използвайки топ практики за защита (например 2-факторна верификация). Освен това ASUSTOR NAS осигуряват AES 256-битово криптиране на файловата система, покриващо дори стандартите на военните. Файловете не могат да бъдат прочетени от неоторизирани лица, което гарантира, че данните няма да изтекат дори в случай на кражба. Ако използвате файловата система BTRFS и приложението Snapshot Center, ще имате дори възможност да правите архивни версии на файловете си, за да ги възстановите бързо в случай на загуба или повреда.