Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Печатайте на новото поколение MegaTank принтери – където качеството среща количеството

2021

9

юни

София, България  – Canon Europe обявява разширяването на своята гама от цветни принтери с презареждаеми резервоари с мастило - MegaTank, с два нови принтера, предназначени за висококачествен печат на снимки в голям обем – мултифункционалното утройство PIXMA G640 и принтерът PIXMA G540. С печатаща глава FINE и набор от шест мастила на багрилна основа ChromaLife 100, тези модели произвеждат ярки и наситени разпечатки, с които всеки фотолюбител би се гордял. В комбинация с MegaTank бутилките с мастило, които позволяват печат с голям капацитет, лесна поддръжка и подобрена съвместимост с типове хартия, това е идеалното решение за малки бизнеси и магазини за фотопечат, които трябва да отговорят на големите изисквания на клиента.

 

Високо качество, наситени разпечатки върху всякаква медия


Придавайки на услугите за фотопечат конкурентно предимство, PIXMA G640 и G540 използват шест мастила на багрилна основа, включително две нови специални червено и сиво мастила за по-широка цветова гама, създавайки по-дълбоки сенчести области и по-богати цветове за ярки снимки със силен контраст. И двата модела използват технология за печатаща глава FINE за по-добро качество на печат, което намалява зърнестостта и създава богати цветове.

 

С уеднаквяването на цветовете при различните типове носители, от двустранна матова до конвенционална гланцирана и полу-гланцова хартия, потребителите получават висококачествени отпечатъци върху всякакви медии, за всяка разпечатка. Любителите на фотографията, които искат да разгърнат своята креативност, могат да отпечатват снимки без бели полета до размер А4 и да избират от редица видове носители, като Canon Magnetic Photo paper за печат на магнити за хладилник или Restickable Photo paper за декориране.


Печат на снимки в голям обем


Създадени да отговорят на изискванията за голям обем на печат в магазините за фотопечат, най-новите мастилено-струйни принтери Canon разполагат с бутилки с мастило MegaTank, които осигуряват невероятно висока производителност. Един комплект бутилки може да отпечата около 3800 отпечатъци от 4х6 снимки, което означава по-малко зареждане на бутилки и намалени разходи, така че фирмите да могат да печатат с увереност. В съчетание с възможността за отпечатване на снимка 4x6 за по-малко от 47 секунди и задна тава за подаване на до 100 листа за непрекъснат печат, тези модели увеличават производителността и представляват основен инструмент за бизнесите, които трябва да отговорят бързо на изискванията за печат.

 

 

Лесен за използване и поддръжка


С полезни допълнения като възможност за лесна смяна на печатаща глава FINE и касета за поддръжка, PIXMA G640 и G540 улесняват потребителите сами да поддържат устройството и да не се налага устройството да стои в сервиз. Спестявайки време и усилия, бутилките с мастило MegaTank са създадени така, че да се избегнат грешки и да се използват минимални усилия за пълнене.

 

Проектирани с мисъл за ефективност, тези принтери автоматично пестят енергия с удобната функция за автоматично изключване - Auto Power On / Off, докато двулинейният LCD дисплей улеснява управлението на настройките и заданията на принтера. Canon PIXMA G640 и G540 предлагат Wi-Fi свързаност, така че любителите на фотографията могат безжично да свързват своите компютри, камери и смарт устройства и да отпечатват любимите си снимки директно, чрез приложението Canon PRINT, Mopria за Android или Apple AirPrint.

 

 

 

Основни характеристики на PIXMA G640 и G540:

 

  • Бърз печат – 47 сек. за 4х6 инч. снимки;
  • Лесни за пълнене, с високопроизводителни MegaTank мастила, с капацитет за до 3800 4х6 инч. разпечатки с един комплект мастила;
  • Лесна за смяна касета за поддръжка, за да минимализира времето прекарано в сервиз;
  • Съвместими с голям набор от видове медии, включително магнитна, презалепяща се, трансферна, двустранно матова и други фотохартии.

 

Моделите PIXMA G640 и G540 можете да намерите на нашия сайт.