Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

POLYCOMP С НАГРАДИ ОТ DELL TECHNOLOGIES: „DISTRIBUTOR OF THE YEAR - CLIENT SOLUTIONS“ И „EXCELLENCE IN MARKETING“

2021

28

май

27 май, София, България: На своето традиционно, годишно събитие Dell Technologies CEE отличи своите партньори в България за постигнатите резултати през 2020 година. Българският дистрибутор PolyComp бе единственият, отличен с две награди - като Дистрибутор на годината (CS) и като бранд-посланик на Dell.


На церемонията - Partner Awards Bulgaria 2021- в компанията на водещи IT фирми, мениджъри и партньори на бранда, Александър Лукич, Commercial Distribution Account Manager, Dell Technologies връчи на PolyComp наградата „DISTRIBUTOR OF THE YEAR - CLIENT SOLUTIONS“. Тя бе присъдена за показани силни резултати в развитието на бизнеса и най-голяма активна партньорска мрежа за бранда. Специално признание за дългогодишната работа на екипа на дистрибутора за утвърждаване на Dell като устойчив и разпознаваем бранд в България е приза „ЕXCELLENCE IN MARKETING“.


“Последователност, експертност и продажби с добавена стойност са основите, на които стъпваме в нашата работа през 12-годишното ни партньорство с Dell.", сподели Надежда Генова, COO в PolyComp след приемането на наградата. „Благодарение на силните връзки с нашите партньори и нашия стремеж към високи постижения ние доказахме, че когато работим заедно, успехът е само на крачка разстояние.“, добави тя.


Двете отличия са признание за работата на търговските ни и маркетинг екипи в изключително динамична и предизвикателна година. Те нямаше да са реалност без доверието и подкрепата и на нашите партньори.