Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Телевизорите Philips са вече част от портфолиото на Поликомп

2021

12

апр.

Компаниите TPVision, произвеждaща телевизорите с марка Philips, и водещият ИТ дистрибутор Поликомп подписаха договор, по силата на който пълната гама телевизори вече се предлага от българската компания.


Успешното представяне на аудио-визуална техника на различни водещи производители чрез дилърската мрежа на Поликомп естествено доведе до включването и на телевизорите Philips в портфолиото на компанията. С новите предложения дистрибуторът ще бъде в състояние да отговори на запитванията на своите клиенти, независимо дали те обслужват крайни потребители, бизнес организации, работят по проекти или в сферата на ритейл бизнеса. Последните модели на производителя са вече на склад и могат да бъдат поръчвани.


Телевизорите Philips съчетават модерен дизайн и традициии, безкомпромисно качество, най-нови технически характеристики и уникални за марката технологии:

Ambilight™: създава уютна атмосфера и намалява умората на очите при гледане на телевизия;


Видео процесор P5 AI Perfect Picture: анализира и оптимизира петте основни компонента, които определят качеството на изображението: източник, острота, цвят, контраст и движение;


Поддръжка на всички основни статични и динамични HDR стандартни, в това число HDR10+ и Dolby Vision;


Озвучаване от Bowers & Wilkins: със забележителни аудиоинженерни характеристики и великолепен дизайн от един от най-титулуваните High End аудио производители;


Операционна система Android – неограничен достъп до огромен брой приложения и разнообразно съдържание;


Dolby Atmos – за несравнимо акустично изживяване.

Повече от 125 години продуктите с марка Philips са част от ежедневието на милиони хора по целия свят. Всеки от тях е създаден с убеждението, че винаги има начин животът да стане по-добър, а технологиите и иновациите са средство за това. Tелевизорите на Philips са портал към дигиталния свят - с повече забавления, по-силни изживявания и неограничени възможности.


Телевизорите Philips са вече на склад в Поликомп и могат да бъдат поръчвани. Повече за устройствата, предлагани от дистрибутора, можете да намерите на www.polycomp.bg.