Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

MSI представя новата серия лаптопи Summit 2-в-1, проектирани според златното сечение

2021

1

апр.

Първите модели лаптопи от серията MSI Summit бяха приети много добре от бизнес потребителите. Сега е време да бъдат представени новите попълнения. В стилистиката на специалния спирален ефект на златното сечение MSI разкри новите лаптопи на специалното виртуално събитие “MSIology: Determined to Succeed 2021”. Илюстрирайки перфекционизма на златното сечение, MSI показа новите представители от серията Summit, включваща отличените с “CES Innovation Awards” MSI Summit E16 Flip и MSI Pen, победителя "Best of the CES 2021" Summit E13 Flip Evo и докинг станцията MSI USB-C Docking Station Gen 2. По време на виртуалното събитие MSI демонстрира различните стилове на работа и как серията MSI Summit може да освободи потенциала на потребителите и да ускори бизнеса и продуктивността.

 

Можете да видите цялото виртуално събитие MSIology - Determined to Succeed 2021 на https://msi.gm/MSIology

 

Summit E13 Flip Evo, Summit E16 Flip – трансформиращи се лаптопи, които са най-добрите инструменти за натоварена работа

„Както е казал известният автор Артър Кларк, всяка достатъчно напреднала технология е еквивалентна на магия. Днес ставаме свидетели на новата линия MSI Summit.”, каза Iris Chuang, директор „Управление на продукти“ в MSI Notebook. Символ на естетика, гигантската спирала на златното сечение отразява духа на MSIology, който се изразява в проектирането на безупречни лаптопи за перфекционисти, които са решени да успеят.

В днешно време хората прекарват повече време в работа от разстояние и един преносим, изчерпателен и многофункционален лаптоп ще бъде идеалният инструмент в ролята на отдалечено оборудване. По време на виртуалното събитие домакинята се прехвърляше от офиса и кафенето до дома, демонстрирайки как чисто новите лаптопи от серията Summit могат безпроблемно да се впишат в работата на потребителя, социалните поводи, семейното време и различни други сценарии. Тя демонстрира, че лаптопът е станал като партньор на работното място, най-добрият приятел, с който да се забавлявате заедно или лоялен помощник, който защитава вашите данни като помага да се справите с динамичните предизвикателства на новата модерна ера. „Очаквате лаптопът да бъде изключително тънък, с висока производителност, уникален дизайн, удобен и надежден. Познайте какво, най-новите лаптопи Summit предлагат всичко това." - каза Iris Chuang.


Новата серия Summit илюстрира перфекционизма на златното сечение с екран 16:10

Когато нещата са напълно в съответствие със златното сечение, те просто изглеждат красиви! Акцентът на новите трансформиращи се лаптопи MSI Summit 2-в-1 е перфектният дизайнерски ключ "Златното сечение". За да създаде най-доброто изживяване, MSI изучава естетичните закони в математиката и природата, и илюстрира съвършенството на златното сечение.

От поставянето на логото, до дизайна на корпуса и завладяващия дисплей 16:10, MSI използва закона на златното сечение в MSI Summit E13 Flip Evo и Summit E16 Flip и така се раждат безупречните лаптопи за перфекционисти и професионалисти. Потребителите могат да изберат 13-инчовия E13 или 16-инчовия E16 с по-голям екран според техните изисквания. Тук се случва вълшебството, когато дисплеят се разширява от съотношение 16:9 до 16:10, и предлага 10% повече видима площ, осигурявайки повече място за информация, по-малко превъртане и допълнително подобряване на производителността.

 

 

Що се отнася до шасито, Summit E13 Flip Evo и Summit E16 Flip могат да се обръщат на 360 градуса. Трансформиращият се дизайн е адаптивен към различни сценарии. Серията Summit може да бъде най-добрият инструмент по време на конференции и събития. Лаптопът може да бъде настроен да бъде презентационен монитор или просто да се използва за преглед на материали на конференции като таблет и да се обърне в режим „палатка“, за да се превърне в бяла дъска за водене на бележки по време на групова дискусия.


Освен това, благодарение производствения процес с ЦПУ, шаситата са тънки и елегантни, но по-здрави от всякога. С уникалната технология за екструдиране на алуминий шасито Summit E13 Flip Evo осигурява висока издръжливост, а пантите могат да работят продължително години наред.

 

Серията Summit предлага 150% увеличение на производителността и ултимативно бърз трансфер на данни

Summit серията не само е приятна за окото, но и мощна по отношение на производителността. Summit E13 Flip Evo е проектиран с най-новата платформа Intel Evo, оборудвана с 11-то поколение процесор Intel® Core ™ i7, който подобрява производителността със 150%, и графика Intel® Iris® Xe, която е 4,5 пъти по-бърза от предишната генерация UHD графика.

 
Освен това Summit E13 Flip Evo се представя с 10% по-добре от другите лаптопи 2-в-1 от същия клас и е идеален за търсещите бързо променящи се стилове на работа. За хората, които работят отдалечено, скоростта на трансфер е ключова! Серията MSI Summit, оборудвана с PCIe Gen.4 SSD, осигурява двойна честотна лента.

 

 

В сравнение със стандартните USB интерфейси, Thunderbolt 4 осигурява четири пъти по-висока скорост. Освен това, Wi-Fi 6E значително подобрява скоростта и производителността на мрежата, благодарение на значително разширената честотна лента без смущения от други безжични устройства.

 

 

 

Безшумни, висококачествени видео разговори с новите технологии на MSI Summit

За да се справи с нарастващата тенденция за видео срещи, новата серия MSI Summit предлага тройна защита на уеб камерата. От индикаторната лампичка, клавишната комбинация за включване / изключване, до добре преценения физически превключвател отстрани на лаптопа, тя наистина може да защити поверителността на потребителя.

От друга страна, MSI предлага и съвети за висококачествени аудио и видео конферентни разговори. Омръзна ли ви неизбежния прекъсващ ви фонов шум като разговори и трафик, докато работите у дома или в отдалечен офис? Сега всички тези смущения могат да бъдат изключени. MSI Noise Reduction Cam позволява ограничаване на шума в сигнала и генериране на качествени изображения, и може да бъде животоспасяваща в неизбежните случаи на използване в среда със слаба светлина.

 

 

 

В допълнение към качеството на изображението, потребителите вече не трябва да се притесняват и от околния шум.Просто включете шумопотискането, за да отстраните незабавно всички фонови шумове, както във високоговорителите, така и в микрофона, и да елиминирате дори най-слабото фоново бръмчене, позволявайки на потребителите да се потопят в перфектната тиха и професионална атмосфера за срещи.

 


Носителят на CES Innovation Awards, Summit E16 Flip, е тих и мощен съюзник в работния процес

Предефинирайте работата с носителя на наградата „CES Innovation Awards“, Summit E16 Flip, върховният лаптоп за продуктивни професионалисти. Summit E16 Flip се предлага с мастилено-черно шаси със златни ръбове. Този тънък и лек лаптоп е идеален за тези, които са постоянно в движение. Нещо повече, изящният дизайн позволи на Summit E16 Flip да бъде номиниран за наградата „IF Design Award“, което със сигурност го превръща в артистична джаджа, която гордо може да бъде демонстрирана в офиса или дома, за да могат потребителите да подчертаят своя изключителен вкус.

Върхът на отличните характеристики на Summit E13 Flip Evo, Summit E16 Flip е най-новата графична карта NVIDIA. Мощният Summit E16 Flip може да се справи с по-широк спектър от взискателни задачи и създаване на съдържание, както и с 3D софтуер и различни творчески проекти. С ексклузивния нов термичен дизайн "Dynamic Cooler Boost", Summit E16 Flip работи тихо под 35 dB, дори когато процесорът е под пълно натоварване. Освен това Summit E16 Flip разполага с 4 микрофона, за да гарантира, че звукът може да бъде добре записан при висококачествени конферентни разговори. Всички тези оптимизации позволяват на потребителите да се възползват от пълния потенциал на хардуера.

 

 

MSI USB-C Docking Station Gen 2 позволява недостижима ефективност при работа

Виртуалното събитие разкри и съвети как да бъдете добре организирани в конфигурирането на офиса. Свързването на кабели в множеството портове може да създаде истинска бъркотия! Докинг станцията MSI от второ поколение помага да се намалят всички кабели само до един и да се увеличи производителността, като се свържат до три външни 4K UHD дисплея и се осигури централно място за включване на USB периферията. Тя поддържа 100-ватово зареждане. Освен това докинг станцията MSI USB-C Gen 2 може да бъде чудесно устройство в бизнес корпорациите с поддръжката на MAC адрес Pass-Through и PXE Wake-on-LAN (WOL). Това прави новата докинг станция идеална както за лична употреба, така и там, където е необходимо корпоративно ИТ управление.

 

 

 
Най-добрият инструмент за елита, победител в CES 2021 Innovation Awards: MSI Pen

С MSI Pen в ръка нахвърлянето на бележки или писането на лаптопа става интуитивно и лесно. Използвайки най-новата технология MPP 2.0, MSI Pen осигурява стабилен трансфер и възможно най-добрата производителност. Тя разпознава 4096 нива на натиск, което кара писането и рисуването да се появяват естествено на екрана като нарисувани с истинска писалка. По време на събитието MSI също демонстрира как MSI Pen дори може да се използва като дистанционно за управление на презентации и бяла дъска само с едно натискане. Тя е перфектно допълнение на Summit E13 Flip Evo и Summit E16 Flip. От анотации и водене на бележки до цифрови подписи, брейнсторминг срещи или просто за рисуване за стимулиране на въображението, MSI Pen може да се превърне в най-полезния инструмент за демонстриране на увереността и опита на напредналите потребители.

Преносимите компютри MSI Summit E13 Flip Evo и Summit E16 Flip са оборудвани с безпрецедентна производителност, корпоративна сигурност и изключителен 20-часов живот на батерията в гъвкав 360-градусов подвижен дизайн. Заедно с новата MSI писалка и докинг станцията от второ поколение MSI, новата серия Summit „всичко в едно“ може значително да подобри възможностите и производителността на потребителите.