Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Вълнуващо преживяване с Cisco Webex и McLaren Racing

2021

25

март

Cisco Webex е водещо решение за сътрудничество, което се използва от компании, включени в класацията „Fortune 500”, правителства, университети, здравни организации, а сега и състезанията на Формула 1. McLaren Racing обявиха, че Cisco Webex е официалният им партньор при комуникацията на отбора на McLaren във Формула 1.


Навлизане в света на хибридните спортове
2020 беше година като никоя друга – бяхме свидетели на 5-годишна дигитална трансформация, случила се за 5 месеца, и огромно ускорение на бъдещето на работния процес. Всяка една индустрия бе засегната, в това число спортът и автомобилните състезания.
Ключът към това да се върнем към „нормалното“ е да успеем да преодолеем физическите бариери, поставени ни от пандемията. Добавяйки Webex в своите ежедневни дейности McLaren Racing прави точно това. Те посрещат хибридния спорт, създавайки мост между личното взаимодействие и дигиталната връзка за техните Формула 1 пилоти, отбор, фенове и партньори.


Webex ще захранва McLaren Slipstream
Cisco Webex ще бъде интегриран в McLaren Slipstream – иновативно дигитално изживяване, което позволява на партньорите и техните гости да преживеят един състезателен ден, независимо в коя точка на света са. McLaren Slipstream е официалната стрийминг платформа, създадена да възобнови и задълбочи ангажираността и преживяването сред тяхната партньорска мрежа.


С Webex, захранващ Slipstream, аудиторията ще бъде бъде свидетел на ексклузивни кадри „зад кулисите“, а благодарение на вградения изкуствен интелект на Webex, екипът на McLaren ще може да следи реакциите на аудиторията в реално време. Платформата позволява на феновете на McLaren да бъдат сред пилотите, а механиците ? да бъдат свидетели на техническите и състезателни детайли - всичко това от комфорта на техния дом.


McLaren, лидер и иноватор както на пистата, така и извън нея, е основан от новозеландския пилот Bruce McLaren през 1963. Отборът на McLaren участва във Формула 1 за първи път през 1966 година и оттогава McLaren има 20 победи в световни шампионати на Формула 1, над 180 Формула 1 Гранд при, печели 24-часовото състезание Льо Ман при първото си участие, както и 3 пъти Индианаполис 500.


Преживяване, което е 10 пъти по-добро
Целта на Webex е да създадат преживяване, 10 пъти по-добро от личното присъствие, а когато отново сме заедно, да го направят още 10 пъти по-добро. С Webex Cisco се концентрират върху това да създадат хибридна работна среда, а сега помагат в създаването на хибридно спортно преживяване.


Помислете за възможностите. Когато присъствате на живо състезание, колите буквално профучават покрай вас. Но когато се включите в реалистично виртуално преживяване „зад кулисите“, като зрител имате хост, които ви информира в реално време за събитията, а в близко бъдеще с преводачи в реално време, Webex ще предостави персонализиран превод на вашия език, което ще допринесе да се потопите в събитията изцяло.


Няма съмнение, че бъдещето на състезанията, и като цяло на индустрията на масовите спортни събития, ще има нова дефиниция за успех, базирана на гъвкавостта и свързаността на техните приложения.


Това уникално партньорство свързва два емблематични бранда и ще помогне вълнението и радостта от надпреварата да достигнат до повече хора.


Следете за логото на Cisco Webex на следващите състезания от Формула 1 на MCL35M!