Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Logitech представи решения за видеоконферентни разговори, подходящи за съвременните хибридни офиси

2021

20

ян.

Лозана, Швейцария и Нюарк, Калифорния — 19-ти януари, 2020 г. — Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) представи следващото поколение устройства и софтуерни решения за видеоконферентни разговори, работещи с водещите днес видеоконферентни услуги като Microsoft Teams и Zoom. Новият Logitech Rally Bar, специално създаден за средни конферентни зали и Logitech Rally Bar Mini за малки стаи, превръщат видео разговора във видео с филмово качество с ясен и чист звук, са с компактен дизайн. Покривайки големи заседателни зали, новото изчислително устройство Logitech RoomMate позволява на клиентите да провеждат видеоконференции, с камерите на Logitech като Rally Plus, без необходимостта от PC или Мac. Сега можете значително да опростите настройката, управлението и употребата на оборудването за видеоконференции за много по-добри видео срещи в днешния хибриден офис и бързо променящата се работна среда.


 

Scott Wharton , генерален мениджър и вицепрезидент в Logitech Video Collaboration, сподели „Ние винаги методично сме се фокусирали върху това какво искат клиентите, а това са продукти с премиум качество на достъпна цена.“ „От лекотата на използване и управляемост, до предоставяне на мащабируемост за бизнеса, ние искаме да направим продуктите си по-добри и по-големи, като намалим сложността. Нашата цел е видеото да бъде част от всяко пространство за срещи по света. За да постигнем това, е необходимо то да е лесно за употреба, просто и рентабилно. Вярваме, че ще постигнем целта си с новото ни портфолио от продукти.“

 

 

Когато видео разговорите вече са неразделна част от всеки бизнес, най-новото си портфолио Logitech поставя нови стандарти за наистина гъвкави решения за всяко помещение. Може да използвате видео приложения, като Zoom и Teams, с Rally Bar и Rally Bar Mini или да ги свържете с USB или виртуално към вашия компютър. Също така може да използвате и други популярни платформи за видео разговори като Go To, Pexip и RingCentral.


 

От втора камера на устройството с цел AI анализиране на пространството до Rally Mic Pods с разширено аудио покритие, бизнесът има наистина мащабируеми решения, които са едновременно гъвкави и лесни за ползване. С новото поколение портфолио на Logitech фирмите могат да са сигурни, че всяка стая, без значение от размера или модела на внедряване, може да свърже всички служители, дори тези, които работят отдалечено.


Rally Bar и Rally Bar Mini впечатляват с тези забележителни характеристики.

 


- Брилянтна оптика и резолюция до 4K: Усещането е като за лична среща, независимо къде се намирате, благодарение на бавното моторизирано панорамиране и гладко накланяне на устройството и оптика с до 4K. Rally Bar разполага с до 5х оптично увеличение без да се губи качеството, което може да бъде дигитално подобрено до 15х общо.

 

- Всеки участник се чува ясно: Благодарение на усъвършенстваното аудио, и на това, че двете видео устройства разполагат с високоговорители с ниско ниво на изкривяване, предоставяйки кристално чист звук до всеки ъгъл на стаята. Адаптивният микрофон улавя гласа на всеки участник с изключителна яснота, фокусирайки се върху говорещия и автоматично балансирайки по-силни и меки гласове, като същевременно потиска нежелания шум. В допълнение патентованата анти-вибрационна система минимизира вибрациите на говорителя, които могат да преминат през стени, стойки и маси, така че да можете да чуете всичко ясно с изключителна чистота.


- Впечатляващ дизайн: Rally Bar и Rally Bar Mini са със заоблени ръбове за един елегантен и минималистичен дизайн. С рециклирана полиестерна материя върху говорителите, и двете устройства са налични в цвят графит или бяло, за да бъдат ненатрапчиво допълнение към интериора на модерните конферентни зали.


- Интелигенти с интегриран AI: И двете устройства идват с технологията Logitech RightSense и AI Viewfinder (AI визьор, отговарящ за компютърното наблюдение). Камерата разпознава човешка фигура и в реално време определя позицията, подобрявайки прецизността на Logitech RightSight, авто-рамкирането и контрола на камерата, така че участниците винаги ще са на фокус, независимо дали са се включили по-късно в срещата или се движат.


 

- Изключително лесни за настройка и управление: Освен универсалния дизайн, Rally Bar и Rally Bar Mini предлагат елегантно управление на кабелите и гъвкави опции за монтаж, които осигуряват лесно инсталиране и са почти незабележими. Инсталирането отнема минути – от изваждането от кутията до готовия за употреба сет и всички устройства могат лесно да бъдат управлявани от една платформа Logitech Sync или на вашето предпочитано устройство. В допълнение на това имате статистика как се използват конферентните зали с показатели за броя на участниците, особено важно за организирането заетостта на залите в хибридното работно пространство.