Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

LG ПРЕДСТАВЯ ВИЗИЯТА СИ ЗА ПО-ДОБРО И БЕЗОПАСНО БЪДЕЩЕ С УСЪВЪРШЕНСТВАНИ РЕШЕНИЯ ПО ВРЕМЕ НА CES 2021

2021

12

ян.

СЕУЛ, 11 януари 2021 г. - Под мотото Life is ON – Make Yourself at Home, LG Electronics (LG) споделя визията си за по-свързан и по-удобен начин на живот на първото дигитално изложение CES® 2021. По време на пресконференцията на компанията, излъчена на уебсайта на LG CES 2021 и в глобалния YouTube канал, LG предефинира значението на „дома“ с представяне на усъвършенствани продукти и услуги, предназначени да направят ежедневието на потребителите по-комфортно, удобно и приятно. Виртуалният щанд дава на посетителите възможност да разгледат най-новите иновации на LG през своите монитори, лаптопи или мобилни устройства.

 

 

Пресконференцията на LG на CES предложи по нещо за всеки, включително начални визии на мобилния проект на LG и виртуален инфлуенсър. Смартфонът LG Rollable бе показан по време на CES, демонстрирайки накратко уникалния си екран с възможност за преоразмеряване. Като второ устройство по проекта на бранда Explorer Project, той предлага „изследователски“ поглед върху бъдещето на смартфоните. По-късно на събитието LG представи Реа Кийм, виртуален композитор и DJ, който придоби още по-реален човешки образ чрез технологията за дълбоко обучение. Реа използва изявата си, за да представи новия робот LG CLOi, който използва ултравиолетова C (UV-C) светлина за почистване на зони с повишено присъствие на хора като хотелски стаи и ресторанти.

 

 

 

Виртуалната изложба на LG е разделена на четири различни теми: Life in ON TV, Virtual Experience, LG SIGNATURE във Вегас и Life’s Good Studio. Life in On TV осигурява денонощно отразяване на CES 2021 с най-новите новини за продуктите на LG, както и забавни програми, свързани с начина на живот. Virtual Experience предлага интерактивна изложба с четири различни продуктови зони, като LG SIGNATURE във Вегас представлява зашеметяваща витрина, съчетаваща чудесата на Лас Вегас с артистично вдъхновените от LG SIGNATURE уреди. Посетителите на Life’s Good Studio могат да се насладят на забавни музикални колаборации с някои от новите изпълнители на звукозаписната индустрия.

 

 

Телевизионната и AV зона на Virtual Experience са домакин на впечатляващите визии и ненадминатото качество на картината на OLED Fall дисплея, стена от гъвкави OLED екрани, която приветства всички гости. Тук посетителите могат да научат всичко за основните силни страни на LG OLED - „4S“ за яснота, бързина, гладкост и тънък дизайн - чрез специална интерактивна презентация, която използва технологията за разширена реалност (XR) и добавена реалност (AR). 3D аватар на технологичния инфлуенсър Линус Себастиан ще бъде на разположение, за да действа като гид и да внесе човешки елемент на щанда на LG на първото по рода си виртуално изложение CES.

 

Зоната за домашно кино разполага с LG MAGNIT, 163-инчов микро LED дисплей на LG с голям екран, който предоставя по-наситенен черен цвят и подобрен контраст и точност на цветовете с технологията на Black Coating на LG. Посетителите могат да се потопят напълно и да се насладят на предимствата на Micro LED, гледайки оживено съдържание в реалистична разширена реалност (XR).

 

Зоната за домакински уреди демонстрира как домът може да стане още по-удобен и хигиеничен чрез технологията. Посетителите могат да тестват иновациите на LG, подобряващи живота в кухнята, хола и пералното помещение.

 

Изложбата на LG Business Solutions включва усъвършенствани потребителски продукти, като акцентите са в IT зоната. В нея посетителите могат да тестват собствени устройства, които подобряват производителността и предлагат завладяващо съдържание в четири виртуални среди, включително офис у дома и игрална зала.

 

И накрая, Mobile зоната предоставя възможност да се запознаете с най-новите мобилни иновации на LG, включително въртящия се смартфон LG WING с двоен дисплей. Може виртуално да вземете устройството, за да изпробвате функции като Gimbal Motion Camera и Dual Recording, изживявайки опциите по съвсем нов начин.

 

За да станете част от виртуалната изложба, посетете щанда на LG на CES 2021 през компютър или мобилен телефон.