Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Уникално виртуално преживяване от PolyComp

2020

6

ноем.

София, 3 ноември 2020 г. На 20 октомври PolyComp проведе своя ежегоден семинар за партньори под надслов „Новите императиви за бизнеса“. Този път семинарът бе пренесен изцяло онлайн. Едно събитие от ново поколение – това поднесе дистрибуторът на своите гости. Хибридно представяне на лектори във физическо студио и онлайн включване, богат набор от материали и визуални преходи, интеракция с аудиторията са елементите на иновативното виртуално преживяване.

 

 

“Радвам се да ви посрещна на първото по рода си събитие за партньори на PolyComp.”, откри виртуалния семинар Надежда Генова, COO на дистрибутора. „Да, тази година не е като другите. Затова не сме заедно - аз съм тук, от тази страна на камерата, а вие сте пред вашите монитори. Но зная, че мислено сме заедно. Заедно търсим пътя ни напред, да трансформираме бизнеса си, да бъдем успешни. Ето защо се спряхме на темата „Новите императиви за бизнеса“ и поканихме нашите партньори да споделят своите очаквания за бъдещето.“, завърши г-жа Генова.

  

През последните години сме свидетели на големи промени на работното място, задвижвани от технологиите, новите начини за комуникация и необходимостта от мобилност. Тази година, благодарение на Covid-19, тази трансформация се ускори с безпрецедентна скорост. Организациите са изправени пред нови предизвикателства: отдалечената работа засилва необходимостта от споделяне на информацията по сигурен, съвместим и ефективен начин. В рамките на два часа по време на виртуалното събитие, партниращи брандове на PolyComp, в лицето на Cisco, Dell, TechData, Xerox, HP, HPE, AOC, Canon, Lenovo, Logitech, Philips и Samsung, представиха визията си как най-успешно да превърнем ограниченията във възможности. Силните послания на брандовете бяха чути от широка аудитория от дилъри на дистрибутора.

  

2020-та година безпрецедентно диктува новите императиви на бизнеса. Колко бързо може да се адаптира един бизнес? Кое е най-трудното решение пред организациите днес? - това бяха част от въпросите, дискутирани в студиото. С конкретни примери от България гост-лекторите начертаха пред зрителите на събитието основни стъпки, които всеки може да направи, за да се адаптира успешно.

 

 „Тази ситуация е момент за глътка въздух и преосмисляне на бизнес модели. Сега е моментът за използване на натрупан опит и експертни данни от всеки един от нас. Да се обърнем към ключовото послание на нашите бизнеси и да генерираме позитивна промяна.“

 

Заедно превръщаме ограниченията във възможности!

Запис от събитието можете да прегледате тук: https://bit.ly/2HCIq4U