Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Геймърските монитори от MOBIUZ серията, на BenQ, разкриват нови нива на аудио-визуално потапяне

2020

2

окт.

 В средата на лятото BenQ, водещият световен иноватор в дисплейните технологии, представи EX2710 и EX2510, първите представители на новата серия геймърски монитори MOBIUZ. Използвайки поглъщащата HDRi технология и специално изработените treVolo говорители, за да предостави най-завладяващото гейминг изживяване, MOBIUZ обогатява интензивния геймплей с по-добро изображение, аудио и управление, както и със собствените Eye-care технологии на BenQ.

 

 

 "MOBIUZ освобождава въображението ви и ви поглъща в завладяващ геймплей повече от всякога", каза Конуей Лий, президент на BenQ Corporation. „Изключителните иновации, насочени към подобряване на представянето, като интелигентната HDRi технология и специално проектираните, от нашия прочут аудио екип treVolo, говорители допълват гениалните геймърски функции и технологиите за грижа за очите, за да гарантират, че не само ще се наслаждавате, но и напълно ще се потопите във всичко, което света на игрите може да ви предложи.“ 

 
Използвайки дискретно интегриран светлинен сензор, EX2710 и EX2510 активно засичат нивата на околната светлина и анализират съдържанието на екрана, за да генерират безупречно детайлни HDR изображения. Тази изключителна HDRi технология, на BenQ, осигурява безпрецедентна яснота с превъзходен контраст, за да разкрие фините нюанси в тъмните области на екрана, като същевременно запазва видими детайлите в светлите области. Възпроизвеждайки зашеметяваща интензивност, баланс и наситеност на цветовете, MOBIUZ серията BenQ пленява геймърите в игрални вселени, без визуални компромиси. За пълно потапяне геймърските монитори MOBIUZ предлагат и специално изработени, high-end говорители, проектирани от treVolo, аудио инженерите на BenQ, които осигурят грандиозно звуково изживяване.

 

 

 

За безпроблемни игри мониторите разполагат с Light Tuner - 20 настройки на цветовете, за различни игрови жанрове и Black eQualizer, който изсветлява тъмните ъгли и сенки, за да помогне на геймърите по-лесно да забележат обекти и скрити врагове. Интуитивната Scenario Mapping функция автоматично избира предпочитаните от геймъра настройки, когато входният източник е включен. Предварително зададените Quick OSD настройки и 5-посочния джойстик позволяват лесен достъп до тези функции за нула време.

 

И в допълнение към блестящо бързата реакция на FreeSync Premium, MOBIUZ предлага Variable Refresh Rate (VRR) технологии, за да елиминира насичането и прескачането на движението за гладък и плавен геймплей.

 

Допълнени с ексклузивната BenQ Eye-Care, новите геймърски монитори BenQ MOBIUZ EX2710 и EX2510 позволяват на геймърите да изпитат и да се насладят на пълно потапяне в играта.