Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Новата безжична мишка M190 от световния лидер Logitech идва в пълен размер и предлага продължителен комфорт на достъпна цена

2020

24

авг.

 

 

 

Лозана, Швейцария и Нюарк, Калифорния — 24-ти август, 2020 г. — Днес Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) обяви пълноразмерната безжична мишка Logitech M190 - без лаг и с контурна форма, проектирана за по-големи ръце. Тя предлага продължителна продуктивност и комфорт при безжична работа на разстояние до 10 метра, прецизен контрол на курсора и скрол ред по ред – всичко това на достъпна цена. Универсалната форма прави M190 идеалната мишка за ръце, които търсят по-голяма мишка и алтернатива на тракпада, от световния лидер при мишките и клавиатурите.

 

 

 

 

„M190 комбинира безжична технология, целодневен комфорт и проста навигация с качеството и прецизността на мишка Logitech, при това на чудесна цена,” каза Larisa Popescu, маркетинг мениджър на марката. „Ако търсите да създадете или допълните безжичен комплект с пълноразмерна мишка, без да плащате висока цена, M190 е перфектната мишка за вас.”


Безжичната мишка M190 е проектирана да следва естествената извивка на ръката с вдлъбнати бутони и допълнителна опора за китката, и предлага безгрижно използване в продължение на до 18 месеца с батерията от комплекта. Тя автоматично превключва към пестящ енергия режим, когато не се използва. USB приемникът позволява просто да го включите и да започнете работа, което улеснява прехвърлянето от едно към друго работно място при запазване на надеждността на връзката.