Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Нов геймърски монитор от BenQ - ZOWIE XL2746S

2020

20

юли

Геймърският монитор BenQ ZOWIE XL2746S, анонсиран по-рано тази година, вече е в продажба. Продуктовата серия ZOWIE XL е насочена към професионални и хардкор геймъри. BenQ таргетира занимаващите се с eSports, разчитайки на максималната производителност на панела.

 

В сравнение с по-стария модел XL2740, новият XL2746S предлага 240 Hz честота на опресняване, подобрено време за реакция от 0.5 ms и функцията DyAC + (Dynamic Accuracy Plus), която е предназначена да елиминира замъгляването по време на движение на обекти на екрана, наблюдавано при LCD технологията. Производителят обещава различни предимства на технологията, включително подобряване на точността на прицелване, в сравнение с конвенционалните монитори без DyAC +. Например: в CS:GO 80% от изстрелите изискват определено ниво на контрол на отката. Намаляването на интензивното трептене на изображението по време на игра помага при контрола на отката.

 Dyac Spray

Дори минималната разлика от 1% при бързината на движение, която е трудно уловима за повечето хора, за професионалистите и геймърите може да е разликата между победата и загубата.

 

Еволюция на гладкото изображение - 240Hz

Честотата на опресняване от 240Hz гарантира безупречна визуализация на бързи движения и драматични преходи през цялото време. Разбира се производителността на компютъра ви трябва да е достатъчна, за да се възползвате напълно от тази скорост.

Препоръчителни видео карти:

  • NVIDIA GeForce GTX 980 или по-добра
  • AMD Radeon RX 480 или по-добра

BenQ “Shield” – помагат да се концентрирате върху играта

Мониторът се предлага с два защитни сенника (крила) отстрани. Регулируемият им ъгъл и възможността за демонтаж позволяват те да бъдат адаптирани към личните предпочитания на потребителя и различните условия на околната среда. Фокусирайте се върху победата в играта.

 

Открийте скритите противници

Вече няма да сте „жертва“ на противник, скрил се в тъмен ъгъл. Функцията Black eQualizer повишава видимостта при тъмни сцени без да оказва влияние на светлите участъци. Използвайте я, за да направите прецизни настройки на баланса на черното при ниска яркост за комфортно ползване.

Оптимизирайте гейминг преживяването

Color Vibrance ви дава гъвкавостта лесно да настроите предпочитаните цветови тонове и да направите цветовата преливка по-дефинирана. С 20 нива на настройката Color Vibrance разполагате със специфични настройки и предпочитания за всички типове игри.

 

Регулирайте ъгъла на видимост

Стойката с регулируема височина може да бъде настроена само с едно докосване, позволявайки ви да получите предпочитания ъгъл на видимост, увеличавайки удобството.

 

S-Switch - лесен достъп до настройките за различни ситуации

S-Switch е хардуерен контролер, който е предназначен за лесна настройка на мониторите от серията XL към различни ситуации при ползване: лесно получавате достъп до менюто на монитора, превключвате както между запазените режими, така и между различните устройства. S-Switch ви позволява да запазите и да използвате 3 профила, създадени от вас, без необходимост от драйвери, само чрез натискането на 1 бутон.