Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Поликомп с награда „CLIENT DISTRIBUTOR OF THE YEAR (CSG)“ и „DELL BRAND AMBASSADOR“

2020

24

юни

Юни, София, България: В началото на месец юни, на уникална виртуална церемония, Dell Technologies CEE отличи своите партньори в България. Българският дистрибутор Поликомп бе единственият, отличен с две награди - като дистрибутор със стратегически позиции в региона и като бранд-посланик на Dell.

 

На церемонията - Dell Technologies Partner Awards 2020 - в компанията на водещи IT фирми, мениджъри и партньори на бранда, Джордж Бабулас, Senior Manager, Channel Sales, Dell CEE връчи на Поликомп наградата „Client Distributor of the Year (CSG)“. Тя бе присъдена за показани силни резултати в развитието на бизнеса и увеличаване на пазарния дял на Dell в корпоративния и клиентския сектор за 2019 г. „Dell Brand Ambassador“ е специално признание на усилията, които полага дистрибуторът в това да работи целенасочено със своите дилъри за изграждане на устойчив и разпознаваем бранд в България.

 

“Последователност, експертност и продажби с добавена стойност са основите, на които стъпваме в нашата работа през почти 12 годишното ни партньорство с Dell.", сподели Надежда Генова, COO в Поликомп след приемането на наградата. „Двете отличия са признание за работата на търговските ни и маркетинг екипи в изключително динамична и предизвикателна среда.“, завърши тя.

 

И през изминалата година Поликомп показа силен ръст в продажбите на Dell както при предлагането на корпоративни, така и при клиентски решения. Те нямаше да са реалност без доверието и подкрепата и на нашите партньори.